După ce a devenit pentru prima dată bunic, Silviu Prigoană se pregătește de nuntă. “Cea de-a două noră este româncă, locuiește în Austria de mulți ani. Au făcut naveta o perioadă și acum s-au decis să se mute în România.

Soția fiului meu are un job la o companie de plasare de forță de muncă și lucrează pentru toată Europa. Acum vor să se întoarcă acasă.

În ultimii doi ani au fost restricții mari în Austria și au prins un pic de oroare de stat în Austria. În România a fost mai relaxat. Asta e motivul pentru are au decis să se repatrieze”, a povestit Silviu Prigoană la Exclusiv VIP, de la Prima TV.

Până la nuntă, Silviu Prigoană se bucură de aventurile nepotului Arthur. Acesta s-a născut în America, în prima lună a acestui an, iar părinții lui sunt Honorius și Corina.

Honorius s-a căsătorit cu Corina Bode în octombrie 2016.

Silvius Prigoană a supraviețuit în mod miraculos unui grav accident de mașină

Acum vine rândul lui Silvius, cel care a supraviețuit miraculos unui grav accident de mașină, cu doar câteva zgârieturi. Celebrul său tată mărturisește că și-ar cam dori o nepoțică.”M-aș bucura să aibă un copil și Silvius. Cu cât mai repede, cu atât mai bine.

Mi-aș dori să fiu un bunic tânăr. O nepoțică ar fi binevenită, noi în neam facem doar băieți. Sunt un bunic și un tată fericit”, i-a mărturisit omul de afaceri lui Cristi Brancu.

Silviu Prigoană s-a căsătorit civil cu Mihaela, în 2016. Cei doi urmează să facă nunta la Ierusalim.

Vezi și Silviu Prigoană a devenit bunic! Bebelușul s-a născut în America. Cine vor fi celebrii săi nași. Complet neașteptat!

Citește și:

Poză de colecție cu Dan Negru și Dan Diaconescu! De ce s-au întâlnit cei doi

Fiul lui Burak Ozcivit, Karan, a împlinit 3 ani și e bucățică ruptă din tatăl lui! Micuțul deja face bani buni din reclame