Vestea a ajuns rapid și la urechile omului de afaceri, care a oferit astfel câteva declarații pe marginea subiectului. Să nu uităm că ei s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat.

Adriana Bahmuțeanu și actualul ei partener, George Steve, s-au logodit în urmă cu doar câteva zile în cadrul unei frumoase ceremonii în biserică, după doar o lună și ceva de relație. Vestea a ajuns și la Silviu Prigoană, fostul soț al vedetei, care i-a făcut mai multe urări fostei lui partenere de viață.

Silviu Prigoană, despre logodna Adrianei Bahmuțeanu

Silviu Prigoană le-a transmis celor doi tot binele din lume, glumind pe seama ghinionului în dragoste al Adrianei: „Sper că de data asta a și nimerit!”.

Fostul politician a mai explicat că nu îl cunoaște pe viitorul soț al Adrianei, nici măcar din vedere, așa că și pentru eol totul este o surpriză.

„Îi urez casă de piatră! Să fie sănătoasă și să se bucure de viață. Asta și-a dorit, asta a găsit! Sper că de data asta a și nimerit!

Personal, îmi doresc ca toată lumea să fie fericită. Mi se pare că logodna aceasta e un lucru minunat. Și spun asta din toată inima!”, a declarat Silviu Prigoană, pentru Impact.ro.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au divorțat ultima oară în 2015

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au trecut printr-o adevărată „telenovelă” pe vremea când formau un cuplu, relația lor fiind presărată cu corbe grele, scandaluri, despărțiri și împăcări. Cei doi s-au căsătorit de nu mai puțin de 5 ori, și tot de atâtea ori s-au și despărțit, ultimul divorț fiind în 2015.

Pe foștii soți îi leagă în continuare cei doi fii pe care îi au împreună, Eduard și Maximus, care locuiesc în prezent cu tatăl lor, însă se bucură și de o relație foarte bună cu mama lor. Cei mici au fost chiar invitați la ceremonia de logodnă a Adrianei cu noul ei partener.

Cum au reacționat fiii Adrianei Bahmuțeanu la planurile de nuntă ale mamei lor

Băieții au primit chiar și un rol important în cadrul ceremoniei, acela de a ține lumânările.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit ulterior că a vorbit cu fiii ei despre faptul că urmează să se recăsătorească cu un alt bărbat, iar cei mici și-au arătat susținerea.

„S-au bucurat, chiar i-am întrebat ce părere ar avea dacă m-aș căsători și au zis că ar fi foarte tare ideea și că abia așteaptă să vină la nuntă. Deci le-a plăcut.”, a dezvăluit recent Adriana Bahmuțeanu pentru un post TV.

Recent, și Silviu Prigoană a participat la un astfel de eveniment, mai exact la nunta fiului său din prima căsătorie, Silvius. Prigoană este tatăl a patru băieți. Pe lângă băieții pe care îi are cu Adriana, el mai are doi: Honorus și Silvius, din primul mariaj.

La rândul său, Silviu Prigoană s-a recăsătorit cu Mihaela, actuala soție.

Vezi și VIDEO Cine este bărbatul cu care Adriana Bahmuțeanu s-a logodit după doar o lună de relație. Imagini din biserică

Citește și:

Dovada că posteriorul lui Jennifer Lopez nu arată deloc ca în reclame. 5 poze dureros de reale, surprinse de paparazzi

Pe Carmen Harra o știe toată lumea, dar uite ce mai face fiica ei! Alexandra Harra, senzualitate, lux și opulență, în SUA. Ce scriu jurnaliștii americani despre ea