Ca toată lumea, omul de afaceri a aflat că fosta sa soție are un iubit și că lucrurile par să fie serioase. Invitat, miercuri seară, la emisiunea online a lui Cristi Brancu, de pe Facebook, Silviu Prigoană a vorbit frumos despre fosta soție.

„Copiii mei sunt ok, mama copiilor e ok. Am înţeles că s-a căsătorit. Nu am certificatul de căsătorie sau copie, dar aşa am auzit”, a spus Silviu, lansând o adevărată bombă.

Legat de cel cu care se iubește Adriana, solistul grec Nikolaos Papadopoulos, Silviu Prigoană a spus: „Nu ştiu nu comentez, îmi văd de treabă când nu ştiu.

În principiu mi-aş dori ca mama copiilor mei să îşi stabilească viaţa, să fie fericită, viaţa nu e făcută doar din necaz, merită să fie fericită. Să-şi dea un reset la viaţă. Nu poţi să suferi mereu”.

A făcut Adriana pasul cel mare?

Adriana Bahmuțeanu declara însă pentru Click!, nu demult: „Nu mă gândesc la acte, sunt sătulă de acte. El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna”.

Oricum, o nuntă este exclusă în această perioadă a pandemiei. Există doar varianta de a o transforma în spectacol. ”Dacă vrei să faci o nuntă nu poţi să aduci doar 50 de persoane, în schimb la un spectacol, aduci 500.

M-am gândit că dacă o mai ţine aşa mult cu starea de alertă, i-am şi zis lui Nikos că facem un spectacol în rolurile principale ginerele cu mireasa, naşul cu naşa, socrii, cine mai e pe-acolo şi facem spectacol cu 500 de oameni, punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar de nuntă, să plătească oamenii bilet şi facem nuntă-spectacol”, spunea Adriana, mai în glumă, mai în serios.

Adriana a povestit și cum s-a cunoscut cu grecul care a ajuns să-i fie iubit. “Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi.

Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun”, a povestit ea.

Adriana susţine că Nikos se înţelege şi cu cei doi copii ai săi: ”Cu băieţii mei se comportă foarte frumos. Îi lua de la şcoală, îi ducea. Toată Şcoala 150 îl iubeşte pe Nikos, el e foarte prietenos, mai ales cu copilaşii. Are şi el un fiu de aproape 20 de ani, îl cunoaştem, totul e bine până acum”.

Copiii au domiciliul la Silviu Prigoană

Momentan, copiii ei și ai lui Silviu Prigoană stau la tatăl lor. Silviu Prigoană aşteaptă decizia definitivă pentru acordarea domiciliului pentru Maximus (12 ani) şi Eduard Gabriel (10 ani): „Cei mici aşteaptă să înceapă şcoala, pentru ei a fost tragic. Mai avem de finalizat cu domiciliul copiilor. A făcut mama copiilor Apel, urmează să primim un termen în septembrie, octombrie.

Instanţele sunt foarte aglomerate cu amenzile, dar o să primim termen la un moment dat şi se va finaliza. Cred că va rămâne definitiv şi irevocabil cu domiciliul copiilor la mine şi cam asta e. Povestea e închisă şi la revedere, e îngropată”.

Silviu Prigoană și-a găsit fericirea, el căsătorindu-se cu cu Mihaela Botezatu la un an de la divorțul de Adriana, în martie 2016. De dragul ei a slăbit 40 de kilograme și a renunțat la hainele negre, care deveniseră c o uniformă.

”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieşeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortaţi cu cureaua de la ceas, cămaşa nu e nu ştiu cum, tot felul de băgători de seamă. Şi atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greşesc. În rest, nu a avut nici o conotaţie funerară.

Acum am cămăşi de toate culorile, chiar şi cu palmieri, ananaşi şi alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viaţa asta, am renunţat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustaţa şi mi-am tras o blondă, ca să vezi ce modificări substanţiale”, declara Silviu Prigoană.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu, detalii în premieră despre nunta cu grecul: ”Punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar”

Citește și:

Cum arăta apartamentul din New York al lui Jennifer Lawrence

Monica Davidescu a împlinit 48 de ani! Aurelian Temișan i-a făcut cea mai frumoasă urare