Mai mult, a spus că mariajul lor nu avea cum să meargă, chiar dacă a existat iubire, pentru că fostul ei soț, Silviu Prigoană, era dominator, iar ea nu se simțea deloc bine acasă.

Acum, Silviu Prigoană a avut o reacție la cele spuse de fosta lui soție. Acesta i-a dat replica acid, ca de obicei, pe un post TV.

”Eu consider că este un subiect mort, închis demult, care nu mai face interes pentru nimeni și, ținând cont că sunt doi minori în discuție, nu cred că e în regulă să faci diferite afirmații publice, adevărate sau neadevărate, nu contează, pentru că lezezi imaginea copiilor până la urmă.

Dar mă rog, fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte, nu toată lumea gândește la fel și nici nu ar fi frumos, ar fi monoton”, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

”E foarte tare declarația!”

Chiar dacă subiectul e închis, după părerea lui, mai cu seamă că el s-a recăsătorit, iar Adriana Bahmuțeanu e pe cale să o facă, afaceristul a continuat.

”Nu știu ce să spun, mă bucur să sunt dominator, am aflat o informație care îmi lipsea din CV, am uitat că sunt dominator.

E o prostie fără margini orice declarație, după 10 ani de zile ți-ai adus aminte că te-ai măritat cu un dominator, e foarte tare declarația.

Dacă dânsa are ceva comentarii pe un subiect închis de 10 ani, e fix problema dânsei, eu nu am ce să comentez”, a mai adăugat omul de afaceri.

Ce dezvăluiri a făcut Adriana Bahmuțeanu despre mariajul cu Silviu Prigoană

Anterior, Adriana Bahmuțeanu a povestit cum fostul soț îi intenta divorț după divorț, dând-o afară din casă, după care, la câteva luni distanță o căuta și se împăcau, recunoscând că nu putea să-i spună ”nu”.

”Nu am divorțat eu. Este o percepție greșită. Fostul meu soț îmi intenta divorț și tot el venea să ne împăcăm.

Nu a fost nicio regie. A fost o relație de timp elastic. O relație toxică, e adevărat.

Eu nu am intentat divorț. Eu doar ultimul divorț l-am intentat, care s-a desfăcut din vina lui.

Eu am fost femeia tolerantă care mă trezeam dimineața. Mă suna soțul meu și îmi zicea, vine poștașul cu citația de divorț. Trebuia să plec, că na, eram în divorț. Plecam la mine acasă. Îmi spunea „hai, pleacă”.

După câteva luni, mă căuta să ne împăcăm. Și nu puteam să-i rezist. Făcea ce făcea și ne împăcăm”, a povestit ea, explicând și că actualul logodnic, George, este la curent cu toate acestea.

”Nu dorește să discute cu mine. Nu-l pot obliga. Discutăm ce avem de discutat prin avocați. Așa e cel mai bine. George știe tot. Nu l-a speriat nimic. E foarte open mind. .

Fostul meu mariaj nu este o excepție. Noi, fiind persoane cunoscute, e clar că am intrat în atenția tuturor.

Noi nici nu am avut motive serioase de divorț. Când l-am prins cu amanta, mi s-a făcut milă. Milă de ea. (…)„, a dezvăluit Adriana Bahmuțeanu în podacastul ”Tare de tot”.

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că ea a făcut tot posibilul să salveze căsnicia, însă totul a fost în zadar.

”Îi mulțumesc. Nu îi reproșez nimic. Dacă nu era el să mă bage în caruselul ăsta emoțional, nu eram cea de azi. Au fost multe certuri pe lângă cele cinci procese de divorț. Mi-au trebuit ani ca să îmi învăț lecția. (…) Nu puteam să-i spun nu.

Nu sunt o femeie nebună, sunt una care și-a găsit greu motivația. (…) Atât mi-a trebuit mie ca să îmi învăț lecția.

Aveam în mine un sâmbure care zicea că pot să îmi salvez căsnicia. Nu se schimbă nimic. Oamenii nu se schimbă. El m-a dominat mereu prin felul lui de a fi. (…)

Nu mă simțeam bine la mine acasă. Nu puteam să mă consult cu el. Nu aveam un umăr pe care să plâng. Nu vreau să mai vorbesc despre acest subiect. Eu nu dezgrop morții. Am avut câteva sute de cereri, plângeri, procese”, a continuat Adriana Bahmuțeanu.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au anunțat data nunții! Când va avea loc marele eveniment și cum a rămas cu așa-zisa lui fiică. Noi detalii ies la iveală!

Citește și:

Are sau nu Neti Sandu intervenții estetice? Târziu, foarte târziu a început să se dea cu cremă de față!

Anca Serea a împlinit 42 de ani. Ce glumă a făcut mămica eroină pe seama vârstei