Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu și-au unit destinele în cinci rânduri și tot de atâtea ori s-au separat, de fiecare dată cu scandal. Ultima dată, cei doi au divorțat în primăvara anului 2015. Au împreună doi băieți, iar omul de afaceri a câștigat custodia lor. În prezent, Eduard și Maximus locuiesc alături de tatăl lor.

Fostul cuplu are șanse mari să se întâlnească din nou în fața magistraților. Silviu Prigoană i-a făcut plângere fostei soții, pe care o acuză că nu și-a onorat obligațiile legale față de copii.

În replică, Adriana Bahmuțeanu susține că nimic nu este adevărat și a explicat motivele pentru care nu reușește să ajungă la un consens cu fostul partener.

“Nu mă interesează de ce încearcă Silviu Prigoană să facă vâlvă pe acest subiect. Nu știu nici de ce face asta, adică scandal pe tema asta, fiindcă refuz să cred că un potent financiar cum e el, și vă reamintesc că s-a lăudat de multe ori cu sumele de bani de care se bucură, mai are nevoie de banii mei pentru a crește copiii. Vă pot spune doar atât: i s-a făcut plata!”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform impact.ro.

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu continuă războiul. Sunt mai bine de șase ani

În continuare, Adriana Bahmuțeanu a declarat că s-a săturat de procesele pe care le are cu Silviu Prigoană, acum recăsătorit, cei doi comunicând, de o bună perioadă, doar prin intermediul avocaților. Prezentatoarea TV mai precizează că ar fi fost decăzută din drepturile părintești dacă fostul ei soț ar fi avut dreptate.

“Crede oare cineva că dacă eram vinovată de ce m-a acuzat de multe ori până acum domnul Silviu Prigoană, nu eram de mult la pușcărie sau chiar decăzută din drepturile mele părintești?

Pe de altă parte, sunt mai bine de șase ani de când noi nu discutăm decât prin intermediul avocaților. Sau a hârtiilor, adică a notificărilor pe care el mi le face când mă aștept mai puțin.

Sper ca toată epopeea asta să se sfârșească cândva, fiindcă deja durează de prea mult timp. Și pe mine, personal, vă spun sincer, nu mă mai interesează aparițiile lui prin presă!”, a mai spus prezentatoarea TV.

Vezi și Silviu Prigoană face nunta într-un loc cu totul special. De ce a așteptat 4 ani pentru acest moment

Citește și:

Monica Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor, infectați cu COVID. În ce stare sunt cei trei

Soția lui CRBL i-a dat replica Andreei Țonciu după acuzațiile făcute de brunetă