Cei doi s-au cunoscut într-o vacanță pe meleaguri străine și de atunci sunt nedespărțiți. Omul de afaceri în vârstă de 57 de ani este hotărât să se căsătorească religios, după ce va termina toate procesele cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Cei doi s-au căsătorit civil în 2016.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se războiesc în instanță de mai bine de șase ani pentru custodia celor doi minori, Eduard și Maximus. Au avut 500 de procese, din care au mai rămas doar cu unul. Omul de afaceri vrea să urgenteze procesul pentru a putea, în sfârșit, să facă nunta cu actuala sa parteneră de viață, Mihaela, cuc are este deja căsătorit civil.


“Noi ne judecăm în momentul de față pentru nimic. Nu se explică cum de atâta timp ne judecăm pe nimic. Eu am renunțat la copii, să fie fericiți, la revedere, i-am dat la mămică.

Nunta urmează, bineînțeles că facem, pai sunt tânăr, dar încă nu am terminat problemele cu instanțele, cu copiii, încă se mai prelungește”, a povestit Silviu Prigoană, la “Xtra Night Show”, la Antena Stars.

Mihaela, soția lui Prigoană: „Se bucură din orice, e fericit”

Silviu Prigoană și Mihaela au stabilit deja unde va avea loc nunta. Ei au ales Ierusalimul pentru a-și uni destinele. “Nu a fost simplu, dar parcă suntem dintotdeauna împreună.

El este ca și un copil acum, se bucură din orice, e fericit. Mergem la plimbare împreună, mâncăm, povestim, citim. El spune că sunt fata lui mult visată. A fost un om hotărât la viața lui”, a spus partenera afaceristului Mihaela, la Antena Stars.

Silviu Prigoană și Mihaela formează un cuplu din 2015, iar în 2016 au devenit soț și soție la Starea Civilă. Pentru Silviu Prigoană, căsătoria cu Mihaela este cea de-a șaptea nuntă. Omul de afaceri are patru copii. La rândul ei, Mihaela Botezatu a mai fost căsătorită o dată și are trei copii.

Vezi și Silviu Prigoană va fi bunic: ”O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie!”

Citește și:

O emisiune scoasă din grilă în 2015 se întoarce! Juriul e complet neașteptat!

Îți dai seama cine e? Am văzut-o într-un serial celebru, dar acum arată așa