Silviu Prigoană a câștigat procesul de custodie împotriva Adrianei Bahmuțeanu, după ce magistrații au decis că cei doi băieți să rămână alături de tatăl lor, care le poate oferi, din punct de vedere financiar, o viață fără griji. Astfel, vedeta TV a fost de acord că își vadă copiii în fucție de programul pe care îl stabilesc judecătorii.

Cei doi au împreună doi băieţi, pe Eduard (11 ani) şi pe Maximus (13 ani), care locuiesc de circa trei ani împreună cu tatăl lor.

”Instanţa a decis, din 2018, ca domiciliul copiilor să fie la tatăl lor. Ca atare, mama trebuie să plătească pensie alimentară, căci aşa spune legea. Pot să vă spun că, de doi ani, doamna Adriana Bahmuţeanu nu a plătit un leu drept!”, a precizat Silviu Prigoană pentru impact.ro.

A sprijinit-o în cursa pentru Primărie

Mai mult decât atât, Silviu Prigoană a mărturisit faptul că a încercat chiar să o ajute pe Adriana Bahmuțeanu în momentul în care s-a înscris în cursa pentru Primăria Sectorului 1, pentru că așa spera să își achite datoriile față de copiii săi.

”Ei bine, dânsa poate nu ştie, dar i-am făcut propagandă electorală. Am încercat să conving pe cât mai mulţi să o voteze ca primar”, a spus omul de afaceri, recăsătorit între timp.

El a evitat să spună care este cu exactitate suma pe care Adriana Bahmuţeanu trebuie să o plătească lunar în contul pensiei alimentare. ”Nu ştiu pe dinafară despre ce sumă este vorba. Dar ceea ce ştiu e că dacă ajung să fac plângeri penale pe tema asta, e posibil să se ajungă, în cele din urmă, la şedinţe de meditat în pivniţă, pe o durată de trei luni, din câte ştiu!”, a amenințat Prigoană.

La rândul său, Adriana Bahmuţeanu a refuzat să comenteze subiectul: ”Refuz să mă mai cert prin ziare cu Silviu Prigoană, pe orice subiect. Nu am cunoştinţă despre vreo plângere penală la adresa mea”, a spus Adriana pentru sursa menționată. Ea a evitat să menționeze şi despre ce sumă de bani ar fi vorba.

Conform legii, în cazul în care în joc este vorba despre întreţinerea a doi copii, soţul care nu creşte copiii trebuie să plătească o pensie alimentară egală cu până la o treime din veniturile sale, suma în cauză putând fi stabilită la notar, în prezenţa foştilor soţi, sau, după caz, în instanţă.

De la separarea părinţilor, Eduard şi Maximus, care locuiesc cu tatăl lor, îşi pot vedea mama de două ori pe lună, sau o pot suna, după bunul plac, după cum declară chiar Silviu Prigoană: ”Copiii mei au libera alegere de a-şi suna mama ori de câte ori doresc. Iar de văzut, o pot face de două ori pe lună.

Recunosc, nu vorbesc aproape deloc despre mama lor în compania băieţilor mei, dar le-am cerut să-şi respecte mama.

Pe de altă parte, eu nu le mai impun, aşa cum făceam prin anii trecuţi, să-şi viziteze mama. Atunci când vor asta, mă anunţă şi lucrurile se rezolvă imediat. Băieţii au crescut şi ca atare nu le mai pot impune ceea ce le impuneam acum doi sau trei ani!”, conchide Silviu Prigoană.

Vezi și Silviu Prigoană, mesaj pentru Adriana Bahmuţeanu. Ce îi transmite fostei soții, după 50 de procese

Citește și:

Alina Laufer, însărcinată în șapte luni cu gemeni, a ajuns de urgență la spital

Claudia Pătrășcanu, pregătită un nou bărbat în viața ei? “Am dreptul la viață. De doi ani sunt singură!”