La vârsta de 58 de ani, Silviu Prigoană este în al nouălea cer! Obișnuit mai mult cu statutul de tată (are 4 băieți), iată ca afaceristul a devenit și bunic.

Se pare că este o tradiție ca în familia lui bărbații să fie la putere și din punct de vedere numeric, astfel că în familia Prigoană a mai venit un băiețel.

Fiul cel mare, Honorius, și soția lui, Corina, au devenit părinți la început de ianuarie, iar juniorul care va duce mai departe celebrul nume s-a născut într-o maternitate privată din America.

Micuțul va fi nășit de Elena Udrea și Adrian Alexandrov

„Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo.

Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș.

Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. Nu se poate spune despre ce este vorba”, a declarat pentru Click! o sursă din preajma celebrului om de afaceri.

Și nu doar Prigoană e fericit. Nașa Elena Udrea se pregătește de botez. După cum se știe, ea și Adrian Alexandrov au fost cei care i-au cununat pe Honorius și pe Corina, așa că acum se pregătesc și pentru statutul de părinți spirituali.

În octombrie 2016, a avut loc cununia religioasă dintre Honorius Prigoană și aleasa lui, Corina Bode.

Vezi și Silviu Prigoană va fi bunic: ”O să-mi spună lumea pe stradă nene, tataie!”

Citește și:

Dana Grecu revine la TV după o pauză de patru ani. Unde o vom putea urmări?

Irinel Columbeanu a suferit un accident vascular cerebral. Fostul afacerist urmează să fie operat