Celebra cântăreaţă de muzică pop Silvia Dumitrescu, care s-a remarcat la Festivalul Naţional de Muzică Uşoară “Mamaia ‘85”, unde a obţinut Premiul I la secţiunea “Interpretare”, a împlinit vârsta de 64 de ani pe 3 octombrie 2023. Despre venirea ei pe lume are un mesaj simpatic, publicat la aniversarea de anul trecut, explicând de unde i se trage numele de botez.

„La ora 6 dimineața, 3.10.59, am scos primul sunet «ooaaa» atât de tare, încât doctorul Silviu i-a spus mamei mele „doamna Ștefania, durdulica asta sigur va fi cântăreață” și așa mama mea s-a gândit să-mi puna numele Silvia, după doctorul simpatic și haios și cred ca am împrumutat asta și de la doctor, și de la părinții mei minunați, Ștefania și Constantin, Dumnezeu să-i aibă în paza Lui.

Am facut exact ce mi-am dorit în viață, să cânt…am cântat de mică, la creșă, la cămin săptămânal, la preșcolari, la Liceul de Muzică G.Enescu, la Școala Populară de Arte, cu Mihaela Runceanu și Ionel Tudor, mai tarziu la facultate, apoi am învățat să fiu soție, mamă și am continuat să cânt cu soțul, cu fiul, cu copiii de grădiniță, cu elevii aceluiași liceu unde am învățat și eu, și Iulian, fiul nostru, și nu mă opresc.

Continui să cânt, să fiu veselă și haioasă. Oricum, cu sufletul sunt la fel de copilăroasă și îmi doresc să rămân așa, plină de energie și speranță și cu zâmbetul pe buze toată viața, cred că așa viața este mai frumoasă! Multumesc, Doamne pentru tot!”, a scris Silvia Dumitrescu, pe Facebook.

silvia-dumitrescu-cu-sotul-si-fiulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Silvia Dumitrescu a mai avut un mariaj-fulger: „În două săptămâni ne-am căsătorit”

Silvia Dumitrescu este căsătorită cu compozitorul Florin Ochescu (71 de ani), de aproape 3 decenii, iar fiul lor, Iulian (30 de ani), le-a moştenit talentul muzical, fiind un pianist premiat. ”Noi nu ne-am îndrăgostit la prima vedere. El mă plăcea pe mine foarte mult şi mă urmărea, era interesat dacă sunt cu cineva, dacă îmi place cineva. Noi eram foarte buni amici, m-a învăţat multe”, povestea Silvia, într-un interviu la Antena 1.

„Viața a fost generoasă cu mine când l-am cunoscut pe Florin (Ochescu. n.r.), soțul meu, și apoi, la scurt timp, când l-am născut pe Iulian. Sunt o familistă convinsă și acești doi oameni au fost salvatori, m-au împlinit pe mine ca femeie, ca om, ca mamă. Și meseria mă împlinește, dar deasupra tuturor stă această dragoste pe care ne-o împărtășim în faimilie, îmi dă o satisfacție deplină. În momentul în care l-am născut pe Iulian, muzica a picat într-un plan secundar, dar nu am renunțat”, povestea Silvia Dumitrescu, într-un interviu pentru Libertateapentrufemei.ro.

Puțini știu că solista a mai bifat un mariaj, în anii tinereţii, cu Mircea Dumitrescu: ”În două săptămâni ne-am căsătorit. Practic nu ne cunoşteam prea bine şi nici nu ştiam dacă ne potrivim unul cu celălalt. Eu eram virgină. Intram într-o relaţie total necunoscută. M-am aruncat cu capul înainte şi era prima dată când mă îndrăgosteam aşa, mai serios. Dar a fost o căsătorie nereuşită. Noi ne potriveam foarte bine pe scenă, dar deloc în viaţa de familie. Am divorţat după trei ani!”, a povestit Silvia, la emisiunea ”Totul pentru dragoste”,  de la Antena 1.

Dida Drăgan și Silvia Dumitrescu au făcut copii cu același bărbat

Puțini știu că Florin Ochescu, chitarist, artist și în prezent soțul Silviei Dumitrescu, s-a iubit în tinerețe cu solista Dida Drăgan (77 de ani), proaspăt ieșită, în 1979, dintr-o căsnicie cu Petre Magdin. A fost o relație de mai bine de un deceniu, fără acte, dar cu multă pasiune, din care a rezultat un băiat. Astfel, Dida Drăgan și Florin Ochescu au rămas în relații civilizate de dragul fiului lor, Florin Junior (40 de ani), care mulți ani a locuit în Elveția, cu celebra lui mamă. Silvia Dumitrescu și Florin Ochescu s-au căsătorit în 1993.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Silvia Dumitrescu: „Sunt o familistă convinsă!“

Citește și: 4 soliste din Epoca de Aur și complicata lor viață amoroasă. Ce mult au suferit din dragoste Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Dida Drăgan!