În urmă cu câteva zile, Sienna Miller a fost fotografiată în compania actorului Oli Green. Cei doi păreau foarte apropiați atunci când au sosit împreună la New York la un meci de baschet din NBA.

New York Knicks v Mephis Grizzlies, NBA Basketball game, Madison Square Gardens, New York, USA – 02 Feb 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actrița, în vârstă de 40 de ani, a confirmat astfel zvonurile conform cărora ar fi acum împreună cu tinerelul Oli Green (25 de ani) care a a intrat recent în lumea actoriei cu roluri în telenovela americană „The Bold And The Beautiful”, precum și în „The Mosquito Coast”, peliculă în care joacă și Justin Theroux,.

Oli Green a fost imaginea unei campanii a caseei de modă Burberry, în 2018, dar a fost și model pentru brandul GAP.

Sienna Miller s-a despărțit în urmă cu cinci luni de fostul ei logodnic, Lucas Zwirner. Însă se pare că nu a suferit foarte tare după acesta și și-a văzut de drum alături de Oli.

Frumoasa actriță nu și-a putut șterge zâmbetul de pe față când a părăsit Madison Square Gardens împreună cu chipeșul ei însoțitor, care și-a sprijinit o mână afectuoasă pe umărul ei.

Citește și: Motivul pentru care Julio Iglesias nu se mai putea deplasa singur. Abia acum a recunoscut: „ Sunt în iad”

x“M-am căsătorit cu tatăl celei mai bune prietene și acum sunt mama ei vitregă”