Într-un interviu recent acordate Elle U.K., Sienna a vorbit despre cum a reușit să treacă peste acea perioadă și a explicat de ce a acceptat rolul din „Anatomy of a Scandal”.

Miller și Law s-au cunoscut în 2003 la filmările pentru „Alfie”. S-au îndrăgostit, iar de Crăciun, în 2004, s-au logodit. Haosul s-a pornit când tabloidele au dezvăluit aventura lui Law cu bona copiilor.

Se pare că Law a fost surprins cu bona celor trei copii pe care îi avea din caăsătoria anterioară, cu Sadie Frost, chiar de unul dintre copiii săi, care a intrat peste ei în dormitor. Bona avea atunci 26 de ani și chiar ea a făcut mărturisirea.

Actorul i-a cerut public scuze lui Miller în 2005 „pentru durerea pe care i-am provocat-o”, adăugând că „sunt profund rușinat și supărat că am rănit-o pe Sienna”.

După ani buni de la acea dramă, Sienna a mărturisit că și-a blocat o mare parte din amintirile de atunci din cauza șocului.

„Sunt șase săptămâni întregi din acea experiență pe care nu mi le amintesc. Nu îmi amintesc nimic”, a explicat ea pentru People. 

„Oamenii care au venit să mă vadă și să-mi fie alături au spus că am luat cina împreună și nu-mi amintesc.

Eram atât de șocată. Abia începusem la nivel de carieră. Aveam 23 de ani. Dar dacă atât de tânăr ajungi să treci prin așa ceva, realizezi că apoi poți să depășești orice obstacol.”, a mai spus actrița.

Ține la el și acum și nu-i poartă pică

Law și Miller s-au despărțit în 2006, după aventura aceastuia. Au mai dat o șansă relației în 2009, pentru ca în 2011 să-i pună capăt definitiv. Practic, Sienna și-a petrecut mai bine de un deceniu cu starul din „Talented Mr. Ripley”.

„Acum pare ca și cum ar fi existența altcuiva”. „Haosul din acel întreg deceniu este atât de departe de viața mea.”, a mai spus actrița.

Cei doi au încercat să reia relația în 2009, dar peste doi ani s-au despărțit. În prezent sunt în relații bune, iar Sienna a mărtusirit că întotdeauna va ține la Jude.

Între timp, ambii și-au refăcut viața cu alți parteneri și chiar au devenit părinți.

Vezi și Așa tată, așa fiu! Jude Law e unul dintre cei mai sexy bărbați de la Hollywood, dar nici fiul lui nu e departe. Ce frumusețe de băiat

Citește și:

Vincent Cassel este îndrăgostit nebunește de soția sa cu 30 de ani mai tinerică. Ce urare romatică i-a făcut cu ocazia împlinirii a 25 de ani

Gina Pistol, impresionată până la lacrimi de fiica ei! Ce a fost în stare să facă Josephine la numai un an