Generoasă cu detaliile legate de viața personală, artista a recunoscut că i-a propus unui alt artist, Diplo, să facă sex cu ea. A spus răspicat că nu o mai interesează relațiile, ci doar sexul fără obligații. Iar asta e o decizie pe care a luat-o pe viață, mai spune ea.

Cântăreața australiană, pe numele real Sia Furler, a declarat într-un interviu recent că, nu demult, i-a scris un mesaj destul de îndrăzneț lui Diplo: ”Hei, uite cum stau lucrurile. Ești una dintre cele cinci persoane de care mă simt atrasă și acum, că am decis să fiu singură pentru restul vieții mele și tocmai am adoptat un copil, nu am timp pentru o relație… dacă ești interesat de sex fără obligații, anunță-mă”.

În luna mai a anului trecut, Sia declara că intenționează să adopte un adolescent, rapper, în vârstă de 16 ani, care apăruse într-un documentar numit ”Foster”.

Lung șir de dezamăgiri

Revenind la viața amoroasă a cântăreței, aceasta nu prea a avut noroc. În 1997, s-a mutat la Londra pentru a fi aproape de iubitul ei de atunci, Dan Pontifex. Cât ea se afla cu un contract în Thailanda, a aflat că el a murit într-un accident de mașină.

Albumul ei din 2001, ”Healing Is Difficult”, se referă exact la ce simțea artista în acele momente. Mai mult, în 2007 recunoștea că a recurs inclusiv la droguri pentru a uita de această tragică pierdere.

În 2010, Sia se întâlnea cu JD Samson, membru al rupei Le Tigre, dar nici această relație nu a mers. În 2014 s-a căsătorit cu un realizator de documentare, de care s-a separat doi ani mai târziu.

Vezi și O știi din ”Sex and the city” și a adoptat doi copii de culoare. Motivul incredibil pentru care l-a înfiat pe al doilea. Ți se sfâșie inima

Citește și: