În vârstă de 44 de ani, vedeta a dat vestea într-un interviu recent. ”Am adoptat doi frați anul trecut. Ambii aveau 18 ani – au 19 ani acum”, a spus ea. Cei doi urmau să părăsească orfelinatul unde crescuseră, așa că vedeta a făcut toate formalitățile pentru a-I lua acasă. ”Îi iubesc”, a declarat Sia, mama singură.

Cei trei au petrecut împreună carantina și vedeta recunoaște că băieților ei nu le-a fost deloc ușor.

Într-un interviu acordat la începutul acestui an, Sia, care nu are în prezent nicio relație, afirma că se vede pentru toată viața singură. Nu-și dorește o relație, nu simte nevoia de așa ceva.

Lung șir de dezamăgiri

În ceea ce privește viața amoroasă a cântăreței, aceasta nu prea a avut noroc. În 1997, s-a mutat la Londra pentru a fi aproape de iubitul ei de atunci, Dan Pontifex. Cât ea se afla cu un contract în Thailanda, a aflat că el a murit într-un accident de mașină.

Albumul ei din 2001, ‘Healing Is Difficult’, se referă exact la ce simțea artista în acele momente. Mai mult, în 2007 recunoștea că a recurs inclusiv la droguri pentru a uita de această tragică pierdere.

În 2010, Sia se întâlnea cu JD Samson, membru al rupei Le Tigre, dar nici această relație nu a mers. În 2014 s-a căsătorit cu un realizator de documentare, de care s-a separat doi ani mai târziu.

Vezi și Schimbări majore pe plan personal pentru Sia. Artista a devenit mamă și nu o mai interesează decât sexul fără obligații. I-a propus pe față unui cântăreț celebru să facă amor

Citește și: