Dani Otil (‘Neatza cu Răzvan și Dani)

Când eram mai mici, eu și Răzvan am fost întotdeauna în aceeaşi echipă la făcut farse aşa că în viaţa personală am evitat să ne facem glumiţe de genul acesta. Pentru televiziune, însă, am făcut o listă întreagă. Cele în care ne-am îmbrăcat maşinile în folie de plastic şi aluminiu au fost, de departe, savuroase”. Și de parcă nu ar fi fost de ajuns, Dani a plecat de la redacția emisiunii cu mașina acoperită cu folia de plastic.

Dan Negru (Next Star)

Am făcut farse și în emisiuniși în timpul liber. Cele de serviciu s-au văzut, în particular am intrat în contul de mail și în telefonul lui Răzvan Popescu și am ticluit demisia lui din radio, absolut oficială și credibilă, pe care apoi am trimis-o șefilor lui. A fost prima dată când l-am văzut livid, cu grija zilei de mâine.

Credit foto: Antena 1

Dan Negru

Florin Dumitrescu (Hell’s Kitchen)

Sunt recunoscut printre prietenii foarte apropiați și colegii de muncă pentru micile farse pe care le fac tot timpul. Obișnuiesc să iau telefoanele prietenilor și să trimit SMS-uri de pe ele, către alți prieteni. Pe platoul de filmare le-am oprit de câteva ori lavalierele lui Bontea și lui Scărlătescu, altă dată am umblat la butoanele directorului de imagine. Da, recunosc că fac astfel de farse și să știți că până acum nu s-a supărat nimeni pe mine: la filmare am destins atmosfera, iar prietenii mă amenință că se vor răzbuna, dar mereu uită să o facă. Chiar și în timpul filmărilor pentru Hell’s Kitchen, la una dintre jurizări, m-am ”răzbunat”, dacă pot spune așa, pe ceilalți doi colegi jurați ai mei și i-am lăsat să guste niste farfurii cu condimente care știu că nu le plac. Asta pentru că de când lucrăm împreună mă trimit mereu la jurizare primul și nu vreți să știți cu câte mâncăruri iuți m-am <luptat>, eu nesuportând gustul iute.”

Credit foto: Mihai Stetcu Antena 1

Florin Dumitrescu

Andrei Aradits (jurat la ”Te cunosc de undeva!“)

Când eram copil unul dintre locurile preferate iarna sau pe ploaie era holul unui bloc. Acolo stăteam aiurea la taclale cu ceilalți prieteni până venea un administrator ofuscat să ne dea afară. Ca să ne răzbunăm am făcut următoarele: Am observat că administratorul ne dădea afară la oră fixă. La 9 seara, domnu Ghirpe arunca gunoiul la ghenă și auzea șoaptele noastre deranjante chiar de la etajul 4. Aveam un băiat în gașcă a cărui mamă lucra la un magazin de haine. Am făcut rost de o mână de manechin și am pictat-o sângeros cu ojă. Apoi am prins-o cu gută de capacul ghenei la 8:40 ca atunci când îl ridica cineva, mâna ieșea dinăuntru. Povestea era bună, mai ales că pe atunci umbla un zvon în cartier că nu știu cine omorâse pe cineva și-l aruncase în bucăți pe ghenă. Domnul Ghirpe, săracul, era să facă infarct. Iar noi ne-am distrat copios.”

Credit foto: Mihai Stetcu Antena 1

Andrei Aradits

Radu Vâlcan (Temptation island – Insula iubirii)

Eram la filmarea unui serial, iar Adela (n.r.: Popescu, iubita lui Radu) împreună cu întreaga echipă au avut grijă să-mi pregătească ceva foooarte frumos. Am fost anunțat că trebuie să particip la o acțiune ecologică în Pădurea Băneasa, unde urma să adunăm gunoiul. Am ajuns împreună cu un prieten la locul stabilit, dar mi s-a spus că trebuie săi aștept și pe ceilalți și apoi vom începe acțiunea. Timp de 4 ore am stat pe telefoane și am așteptat. Spre final mi-am cam ieșit din fire!.” (zâmbește)

Credit foto: Antena 1