Actorii Keanu Reeves (50 de ani), John Travolta (61 de ani) sau Michael J. Fox (53 de ani) sunt staruri cu milioane de fani și cu un succes incontestabil în multe filme de la Hollywood. Dar și ei sunt oameni, care au trăit experiențe tulburătoare, greu de imaginat.

Keanu Reeves, un destin încercat

Actorul cu origini asiatice, engleze şi hawaiiene, Keanu Reeves (foto) , a avut multe încercări de depăşit de-a lungul vieții. Prima experienţă traumatizantă a avut loc în 1993, când prietenul lui cel mai bun, River Phoenix a murit în urma unei supradoze de droguri. Keanu a suferit mult pierderea fratelui de suflet, iar când părea că îşi revine, a primit o altă veste zguduitoare: sora lui, Kim, suferea cu leucemie. Actorul a fost permanent lângă sora lui care urma tratamente şi sedinţe de chimioterapie, și tot el a fost cel care a sprijinit-o financiar cu peste 5 milioane de dolari. Nici pe plan sentimental lucrurile nu au stat mai bine. Relaţia cu iubita lui de la acea vreme, Jennifer Syme nu a funcţionat, cei doi despărţindu-se în 1999 după naşterea fetiţei lor care venise pe lume fără suflare. Deşi devastaţi, Keanu şi Jennifer au rămas prieteni apropiaţi, însă numai până în 2001, când tânăra a murit într-un accident de maşină.

John Travolta şi-a pierdut un copil

Cunoscutul actor american John Travolta a trecut prin cele mai tragice clipe pe care le poate trăi un părinte. Fiul acestuia a murit în 2009, la vârstă de numai 16 ani, în urma unui atac cerebral, în timpul unei vacanţe petrecute cu familia în Bahamas. Băiatul a fost găsit inconștient în baia camerei de hotel, după ce s-a lovit la cap în timpul căzăturii. Jett suferea de la vârsta de 2 ani de sindromul Kawasaki, care provoacă inflamarea vaselor de sânge la copii.

John Travolta şi actriţa Kelly Preston au fost profund marcaţi de decesul copilului lor şi au încercat pe cât posibil să se consoleze cu dragostea fiicei lor, Ella Bleu, în prezent în vârstă de 15 ani. În 2010, Travolta (foto) și Preston au devenit din nou părinți, când s-a născut băiețelul lor Benjamin.

Credit foto: Flickr.com

Michael J. Fox suferă de Parkinson

Simpaticul Michael J. Fox (foto) avea vârsta de 24 de ani când a cucerit Hollywood-ul cu trilogia „Înapoi în viitor” (1985). La șapte ani după acest succes a aflat că suferă de boala Parkinson, care i-a îngreunat simțitor cariera artistică din cauza tremurăturilor cauzate de efectele maladiei. Actorul e nevoit de peste 20 de ani să ia zilnic medicamente, dar se bucură de dragostea familiei sale, soția lui Tracy și cei trei copii, Sam și gemenele Aquinnah și Schuiler.

Credit foto: Flickr.com

Credit foto: Flickr.com (Foto 1, Foto 2, Foto 3)