Brad Pitt (56 de sni) și superbul fotomodel Nicole Poturalski (27 de ani), despre care mulți au spus că seamănă perfect cu fosta lui soție, Angelina Jolie, s-au despărțit în mare secret, în urmă cu o săptămână, potrivit Page Six.

„Oricum, nu a fost nimic serios între ei de la bun început”, a comentat un prieten apropiat cuplului pentru sursa citată, precizând că despărțitea nu era una neașteptată.

Celebrity SelfiesSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Relația dintre Brad și Nicole a uimit pe toată lumea, mai ales pentru că Nicole este căsătorită cu omul de afaceri multimilionar din Berlin, Roland Mary, în vârstă de 68 de ani, cu care are un fiu de șapte ani, dar se pare că cei doi au un mariaj deschis.

Idila dintre Nicole și Brad a început în luna augusr chiar sub ochii soțului ei, care este bun prieten cu celebrul actor de la Hollywood, care se pare că a fost de acord „să-și împartă soția” cu Pitt.

„Roland e un filozof al iubirii. A fost căsătorit de 4 ori, are 5 copii şi nu e interesat de negativism şi gelozie în viaţa lui”, a explicat un prieten afaceristului german.

Citește și:

Sam Smith vrea să devină „mămică”. Primele declarații

Chef Florin Dumitrescu aniversează 10 ani de relație cu soția. ”Din salariul meu i-am cumparat…”