Zvonurile că cei doi formează un cuplu au apărut la începutul anului, dar au confirmat că formează în luna aprilie. Însă se pare că lucrurile între ei nu au decurs pre abine, iar cei doi și-au spus „Adio”. Phoebe și Pete au fost văzuți ultima dată împreună în public, în iulie, când au participat la turneul de tenis de la Wimbledon.

De atunci și până în prezent, faimosul cuplu a intrat într-un con de umbră, mulți dintre fanii celor doi actori întrebându-se dacă aceștia mai sunt în continuare împreună. Recent, o sursă apropiată a făcut lumină în acest sens, dezvăluind că relația celor doi a luat sfârșit.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* STRICTLY NOT AVAILABLE FOR ONLINE USAGE UNTIL 18:10 PM UK TIME ON 26/04/2021 – MUST CALL FOR PRICING BEFORE USAGE – Love is in the air!  Hot new couple American comedian Pete Davidson and his new girlfriend, Bridgerton star PhoebeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Relația dintre Pete și Phoebe a fost ca un vârtej și de la început erau amândoi foarte serioși,” a declarat o sursă pentru The Sun. ”A fost o dovadă că Phoebe s-a dus în Croația cu prietenele ei săptămâna asta, în loc să meargă să îl vadă pe Pete în America.”

”A fost o nebunie cât timp a durat…dar distanța a adus o tensiune între ei. Vor rămâne apropiați, dar dacă nu se schimbă ceva drastic, relația lor nu-și va reveni,” a continuat sursa.

În timp ce Phoebe filmează sezonul 2 din Bridgerton în Marea Britanie, Pete filmează Saturday night Live în New York.

Potrivit unor surse apropiate, Pete Davidson a observat-o prima dată pe Pheobe în serialul Bridgerton.

”Lui Pete i-a plăcut Bridgerton și Phoebe i-a căzut cu tronc,” a declarat o sursă din Los Angeles pentru The Mirror, la scurt timp după ce relația dintre Pete și Phoebe a devenit publică. ”Era genul lui – fața tânără, frumusețe inocentă.”

Phoebe Dynevor a fost surprinsă în această săptămână în Croația, alături de colega ei de platou din Bridgerton, Sabrina Bartlett, unde cele două au mers într-o minivacanță între filmări.

FOto: profimedia