Formau un cuplu perfect, dar frumoasa actriță, în vârstă de 38 de ani, a anunțat pe 5 august că ea și soțul ei, actorul și producătorul de film, Michael Polish, în vârstă de 50 de ani, și-au spus „Adio” după 10 ani de relație și șapte ani de căsnicie.

Kate Bosworth a postat pe Instagram un mesaj lung și emoționant, în numele amândurora, care include și o fotografie alb-negru, într-un moment de tandrețe al celor doi, în care aceștia par foarte îndrăgostiți și se sărută cu pasiune.

Mesajul lui Kate Bosworth de pe Instagram se deschide cu o replică din filmul „Big Sur”, din 2011. Și asta, pentru că cei doi s-au cunoscut chiar pe platourile de filmare de la această peliculă.

„Vrei să împărțim un burger?” / „Da”. „Dar ce zici și de un shot de whiskey?” / „La naiba, da!”.

Mesajul actriței de pe Instagram continuă despre cum s-a transformat iubirea lor: „Începutul este adesea cea mai frumoasă parte a iubirii. Artificii, magnetism, rebeliune – atracție. Debutul care indică existența a infinite posibilități. Împarte un burger cu cineva când te îndrăgostești și poți să mori fericit știind că aceasta a fost ultima ta masă. Cumpără o sticlă de whisky și bea shot-uri sau pe toată odată. Ascultă acea melodie perfectă și dansează cu cineva pe care simți că îl cunoști de o viață, deși v-ați întâlnit pentru prima dată acum câteva minute”.

kate si michaelSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”Inevitabil, ne temem de un final. Să pierzi ceea ce ai pentru că ai obținut ceea ce ți-ai dorit. Să fii atașat de așteptarea rezultatului. Marele necunoscut. Dar dacă alegem să nu ne fie teamă, ci să iubim? Dacă cea mai delicată și firavă licărire de flacără devine un alt tip de căldură cu totul. Poate că acest lucru va suna ciudat pentru unii, romantic pentru alții. Pentru noi: acesta este adevărul. Inimile noastre sunt pline, deoarece nu am fost niciodată atât de îndrăgostiți și profund recunoscători unul față de celălalt, așa cum suntem în această decizie de separare.

În ultimii 10 ani de relație, am ales iubirea de fiecare dată.

Ne ținem de mână la fel de strâns astăzi așa cum am făcut-o și în ziua nunții noastre. Ochii noștri privesc mai profund unul în celălalt, cu mai mult curaj acum. În procesul de eliberare, am ajuns să recunoaștem că dragostea noastră nu se va sfârși niciodată. Conexiunea nu dispare pur și simplu. Iubirea devine mai profundă, inima se mărește. Aceasta este iubirea. Kate + Michael.”, a scris Kate, însă cei doi au refuzat să facă alte declarații pe marginea acestui subiect.

Kate Bosworth și Michael Polish s-au căsătorit pe 31 august 2013. Nu au copii împreună, însă Michael Polish are o fiică în vârstă de 23 de ani dintr-o altă relație.

Foto: hepta

Citește și:

Cine este soția lui Chef Adi Hădean și de ce bucătarul vedetă preferă să nu vorbească despre ea

Celine Dion uimește din nou cu silueta ei, la 53 de ani. Cea mai recentă imagine cu ea a iscat controverse