Actrița din ”Pitch Perfect” și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe iubita sa la Disneyland. Vedeta și partenera ei s-au logodit într-un cadru la care alții doar visează.

În fotograqfiile postate pe Instagram, cele două pot fi văzute sărutându-se și îngenuncheate, înconjurate de confetti roz, având în fundal castelul roz iconic al Cenușăresei.

Ambele poartă bluze albe cu dungi roz li câte o inimă neagră, pe piept.

Rebel nu s-a putut abține să nu posteze și o fotografie cu inelul, o bijuterie simplă, dar spectaculoasă de la Tiffany.

„Noi am spus DA!”, a scris Rebel Wilson extaziată pe Instagram.

dupa-cererea-in-casatorieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cele două au devenit mame în luna njoiembrie a anului trecut, cu ajutorul unei mame surogat. Au devenit atunci mamele unei fetițe pe numeleRoycie.

„Sunt mai mult decât fericită să vă anunț nașterea primului meu copil, Royce Lillian, care a venit pe lume săptămâna trecută, prin intermediul unei mame surogat. Nici nu vă pot descrie câtă iubire simt pentru ea, este un miracol perfect”, anunța vedeta la finele anului trecut.

„Sunt datoare pe viață tuturor persoanelor implicate (vă știți voi), a fost un plan desăvârșit în câțiva ani. Însă vreau neapărat să-i mulțumesc superbei mame surogat, care a purtat-o și a născut-o cu atâta grijă și responsabilitate. Îți mulțumesc că m-ai ajutat să-mi întemeiez propria mea familie, este un dar uimitor. Cel mai bun!”, a încheiat mesajul Rebel Wilson.

Vezi și Rebel Wilson a slăbit peste 30 de kilograme în doar un an. Și nu se oprește aici!

Citește și:

Lidia Buble și-a sărbătorit frații născuți în aceeași zi. Sunt în total 11 copii, unul mai frumos ca celălalt. Imagini de la petrecere

Un celebru actor de la Hollywood, în stare critică după un anevrism cerebral