Deciziile prințului Harry și a soției lui de a renunța la îndatoririle regale și de se muta definitiv în Stale Unite au mâhnit-o foarte tare pe Regina Elisabeta, cu atât mai mult cu cât roșcovanul era nepotul său preferat. Iar interviul controversat acordat lui Oprah, în care cei doi au adus acuzații foarte grave familiei regale, nu a făcut decât să pună paie pe foc.

Însă timpul pare să le repare pe toate și, la mai bine de un an de la toate acestea, Harry și Meghan au revenit în Marea Britanie, ocazie cu care foștii duci de Sussex au prezentat-o pentru prima dată pe fiica lor, Lilibet, străbunicii sale.

Și, pentru a imortaliza momentul primei lor întâlnire față în față, cei doi ar fi vrut să aducă cu ei și un fotograf. Răspunsul reginei a fost însă un categoric „nu”.

The service at St Pauls Cathedral as part of celebrations for the Platinum Jubilee of HM The Queen Elizabeth., St Pauls Cathedral, London, UK – 03 Jun 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Harry și Meghan au vrut ca fotograful lor să surprindă momentul în care Lilibet a cunoscut-o pe regina. Dar li s-a spus că nu există nicio șansă. A fost o întâlnire privată de familie.”, a declarat un apropiat al celor doi pentru The Sun.

Motivul? Membrii familie regale s-au temut că orice fotografii cu Regina și Lilibet făcute de fotograful cuplului vor fi distribuite de aceștia televiziuneilor din SUA.

Micuța Lilibet, care tocmai ce a împlinit un an, și-a primit numele după porecla din copilărie a Reginei, provocând o adevărată furtună în regat pe fondul afirmațiilor că Majestatea Sa a fost nu a fost consultată în privința acestei decizii.

De altfel, aceasta este o nouă lovitură aplicată celor doi, după modul în care au fost tratați în timpul festivităților dedicate Jubileului de platină al Reginei, unde au fost ținuți la distanță de către toți membrii regali și au fost lăsați fără apariții publice alături de regina, Charles, Camilla, William sau Kate.

De asemenea, Harry și Meghan au trebuit să se mulțumească cu statutul regal de rangul doi la slujba dedicată Reginei de Ziua Recunoștinței de la Catedrala St Paul’s vineri.

Nu e de mirare că după acest fiasco, cei doi au zburat înapoi în California cu un avion privat, înainte de finalul oficial al Jubileiului.

Citește și: (GALERIE FOTO) Năzbâtiile prințului Louis fac deliciul presei din întreaga lume. La doar 4 ani, mezinul ducilor de Cambridge a atras toate privirile în timpul spectacolului dedicat Jubileului de Platină

xVIDEO Prințesa Charlotte, o nouă năzbâtie, până și la Jubileul Reginei! Năzdrăvana Casei Regale l-a pus la punct pe fratele ei mai mic