Paris Jackson este unica fiică a lui Michael Jackson și este de o frumusețe răpitoare. Ea are 23 de ani și și-a dorit să fie cântăreață ca tatăl ei, dar nu prea a reușit să-și facă o carieră în muzică. După ce a cochetat cu modellingul, frumoasa blondă a vrut să-și încerce norocul și în alt domeniu și pare că acesta o prinde de minune.

Paris-Michael Katherine Jackson este al doilea copil și singura fată a lui Michael Jackson și Debbie Rowe. Avea doar 11 ani când a murit tatăl ei, iar cumplita veste a fost devastatoare pentru ea. Ea și Michael au avut o legătură foarte puternică, iar pierderea lui a declanșat o serie de evenimente care i-au pus viața în pericol tinerei, majoritatea provocate chiar de ea.

Mai mult, ea a încercat de câteva ori să se sinucidă, pentru că nu a putut să treacă niciodată peste această sufetință, după cum a declarat chiar ea într-un interviu pentru Rolling Stone.

„Ei spun întotdeauna că ‘timpul vindecă’. Dar nu se întâmplă așa. Te obișnuiești cu asta. Îmi trăiesc viața gândindu-mă că am pierdut singurul lucru care a fost vreodată important pentru mine”, a declarat Paris. Orice lucru rău care se va întâmpla nu poate fi la fel de rău ca ceea ce s-a întâmplat înainte. Așa că mă voi descurca.”, a spus Paris.

Michael Jackson Memorial ServiceSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Paris Jackson și-a transforma suferința în artă, lansând în pandemie albumul muzical ”Wilted”, care însă nu s-a bucurat de succesul pe care și-l dorea tânăra. Cu toate acestea, Paris a decis să lasă muzica pentru o carieră în actorie. În prezent, aceasta filmează pentru noua serie American Horror Stories, iar luna trecuta s-a lansat noul ei film „The Space Between” și încet, încet începe să se facă remarcată. Michael Jackson ar fi fost foarte mândră de fiica lui, care a reușit să treacă peste toate probleme și s-a transformat într-o femeie independentă și de o frumusețe răpitoare.

Primul rol l-a primit in 2017, in serialul „Star Star”, dupa care a jucat-o pe Nelly in „Gringo” .