În curând, la Antena 1, va începe marea competiție în show-ul transformărilor cu zece artiști-concurenți, pregătiți pentru ruleta personajelor.
Anca Țurcașiu, Nicoleta Nucă, Feli Donose, Paula Chirilă, Theo Rose, Liviu Teodorescu, George, Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Rareș Dragomir vor urca pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, în cel de-al nouălea sezon, dornici de show și gata să fie jurizați de Ozana Barabancea, Andrei Aradits, Andreea Bălan și Aurelian Temișan.

“Concurenții noului sezon sunt surprinzător de buni și modești. Sunt artiști care își cunosc potențialul și care vor să muncească, să arate cele mai ascunse fațete ale talentului lor. Sunt frumoși, ne vor surprinde și se vor surprinde pe ei înșiși. Va fi un senzațional!”, spune Ozana Barabancea, jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

“După întâlnirea pe care am avut-o cu cei zece concurenți ai noului sezon, cred că o să avem surprize foarte mari din partea celor care vin pentru prima oară la “Te cunosc de undeva!” și care s-ar putea să le ia puțin fața veteranilor emisiunii. Așadar, aștept cu nerăbdare răsturnări de clasamente din partea celor foarte tineri, dar și să-i văd într-o formă maximă pe cei care au trecut deja prin furcile caudine ale Academiei “Te cunosc de undeva!””, adaugă Aurelian Temișan, cel care punctează întregul show susținut pe scenă de fiecare concurent.

La rândul lor, concurenții se arată plini de entuziasm să încerce primele transformări. “Aștept cu nerăbdare “Te cunosc de undeva!” Pentru mine, acest show înseamnă un joc frumos, bucurie, prietenie și conștientizarea depășirii limitelor. Echipa e minunată. Abia aștept provocarea”, spune Anca Țurcașiu.

Credit foto: Antena 1

Anca Țurcașiu

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor cânta doar împreună

În acest sezon, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu vor concura împreună, ei urmând să cânte numai în duet. “Sunt prieten foarte bun cu Andrei, l-am văzut data trecută cum s-a făcut de râs și vreau să-l ajut, să-i ridic imaginea, pentru că așa face un bun prieten (râde). Va fi distracție, cu siguranță, în noul sezon “Te cunosc de undeva!”. Și mă bucur că am fost cooptat din nou în acest show”, spune Vârciu.

Credit foto: Antena 1

Andrei Ștefănescu

Jorge a devenit Geørge

Deși participă pentru a patra oară la “Te cunosc de undeva!”, show-ul prezentat de Alina Puscas si Cosmin Selesi rămâne în continuare o provocare pentru… George. “O să fie foaaarte interesantă concurența, în acest sezon. Avem cel mai nebun duet de băieți, care cred că o să facă senzație, plus generația tânără foarte talentată. Este din nou o provocare pentru mine. De fapt, este prima oară când vin la această emisiune. Până acum a participat „Jorge”… Să-l vedeți pe „Geørge” (râde). E mult mai bun (râde). Asta am zis-o ca să-l oftic pe Vârciu. Le urez tuturor distracție plăcută și un sezon fabulos!”, spune acesta.

Credit foto: Antena 1

Geørge

Florin Ristei va fi invitat special, în fiecare ediție

Câștigătorul sezonului trecut, Florin Ristei, va reveni la “Te cunosc de undeva!”, în calitate de invitat special. Împreună cu formația sa, FreeStay, Florin va realiza, în fiecare ediție, un moment artistic prin care va omagia câte un mare artist roman, readucând în atenția publicului cele mai cunoscute melodii din repertoriul acestuia. Pentru acest moment, pe scenă, alături de Ristei și Freestey se va afla unul dintre concurenți sau un invitat special.

Credit foto: Antena 1