Shiloh s-a schimbat total. Dacă până recent când apărea în public, se purta ca un băiat și purta haine băiețești, acum aceasta e de nerecunoscut. Fiica cea mare a Angelinei Jolie a împlinit 15 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă. Și-a lăsat părul lung, s-a înălțat și acum e domnișoară în toată firea. Aceasta a fost recent surprinsă de paparazzi alături de mama ei la cumpărături și a atras toate privirile. Cu părul prins într-un coc în vârful capului și îmbrăcată cu o pereche de blugi scurți la modă, cu teneși și un hanorac negru, Shiloh poate fi confundată cu ușurință cu un fotomodel.

Shiloh s-a transformat într-o adolescență superbă

Deși multe publicații din SUA au scris că fiica lui Brad Pitt și a Angelinei Jolie își dorește să devină băiat și ar fi început deja transformarea, lucrurile nu par deloc așa. Perioada în care își dorea să i se spună John se pare că a trecut, a fost doar un moft trecător, iar acum Shiloh se poartă ca o adevărată domnișoară și atrage toate privirile cu frumusețea ei. Ea a moștenit tot ce era mai frumos de la părinții ei.

Shiloh a implinit 14 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Shiloh s-a născut în 2006 în Swakopmund, Namibia, și este fiica biologică cea mare a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. Fetița a suferit mult de-a lungul aniilor. A crescut în atenția publicului și în lumina reflectoarelor, alături de frații ei mai mari adoptați.

Shiloh este cel mai controversat copil al cuplului Brangelina și a atras atenția presei după ce a început să se îmbrace ca un băiețel. Micuța prefera încă de la vârsta de doi ani hainele băiețești, în locul rochițelor, voia să fie tunsă doar scurt și prefera să stea în compania frațiilor ei și să se joace cu ei, nu cu surorile ei. Mai mult, Brad Pitt a declarat, în urmă cu câțiva ani, că fiica lor i-a rugat să nu-i mai spună Shiloh, ci John sau Peter.

„Shiloh vrea să fie strigată John. John sau Peter. Cred că este ceva legat de faza Peter Pan”, a declarat Brad în emisiunea lui Oprah,. „Așa că suntem nevoiți să-i spunem John. , dar nu mă lasă să termin și strigă:. Așa că mă conformez.”, a povestit atunci Brad, spunând că micuța refuza să le răspundă dacă îi spuneau Shiloh.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cum arată Edan, fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă, și ce pasiune are

Câți bani a primit Irinel Columbeanu de la Antena 1, pentru participarea la Asia Express