Deși Brad Pitt nu a fost de acord cu această decizie, spunând că fiica lui e prea mică pentru o astfel de schimbare, se pare că Angelina Jolie și-a susținut necondiționat fiica și ea este cea care plătește pentru tratamentul hormonal, pe care Shiloh la început în urmă cu câteva luni, fetița dorindu-și foarte mult să devină John.  Acesta este primul pas pentru schimbarea de sex.

Shiloh le-a cerut părinților ei încă de la vârsta de 8 ani, să o strige John sau Peter, spunându-le că nu mai răspunde la numele ei altfel. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Brad, într-un interviu acordat lui Oprah Winfrey, în urmă cu câțiva ani. „Vrea să îi spunem John sau Peter”.

Shiloh a implinit 14 aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Shiloh  a apărut ultima dată în public alături de mama sa, la premiera filmului „Maleficent: Mistress of Evil” și într-adevăr când apare în public pare mai degrabă un băiețel, ci nu o fetiță, deși a moștenit toate trăsăturile frumoase de la părinții ei.

Shiloh este cel mai controversat copil al cuplului Brangelina și a atras atenția presei după ce a început să se îmbrace ca un băiețel. Ea  preferă încă de la vârsta de doi ani hainele băiețești, în locul rochițelor,  vrea să fie tunsă doar scurt și preferă să stea în compania frațiilor ei și să se joace cu ei, nu cu surorile ei.

În ultimii ani, au tot apărut zvonuri că Shiloh vrea să fie băiat, și se pare că aceasta nu s-a râzgândit deloc în această privință, deși Brad și Angie sperau să fie doar un moft trecător.

„Shiloh vrea să fie strigată John. John sau Peter. Cred că este ceva legat de faza Peter Pan”, a declarat Brad în emisiunea lui Oprah. „Așa că suntem nevoiți să-i spunem John. Shi, vrei să… , dar nu mă lasă să termin și strigă: John. Eu sunt John. Așa că mă conformez. John, vrei să bei suc de portocale”, a povestit Brad.

De altfel, și Angelina Jolie a povestit în 2010 că Shiloh vrea să-și aleagă singură hainele și își alege doar costume și haine băieți. „Îi place să se îmbrace ca un băiat. Vrea să fie băiat. Ne-a cerut să-i tăiem părul. Crede că este ca frații ei”, a spus și ea.

Shiloh nu se ferește să vorbească în public despre tot ce crede. De altfel, ea este singura dintre copiii lui Angie și ai lui Brad Pitt care a vorbit divorțul părinților ei. Ea a criticat-o dur pe mama ei pentru decizia de a-l părăsi pe Brad și chiar i-a spus foarte clar că vrea să locuiască cu tatăl ei. Pentru că Jolie nu a lăsat-o, Shiloh chiar ar fi fugit la un moment dat de acasă. Însă, pentru a mai„ îndulci” relația dintre ele, se pare că Jolie o susține acum în toate deciziile ei, chiar și în cea de a urma procedura de schimbare de sex, deși în trecut, spunea că vor vorbi despre așa ceva doar după ce Shiloh va merge la liceu.

Shiloh este unul dintre cei șase copii ai actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt. Trei dintre ei sunt adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei sunt biologici, în afară de Shiloh, cei doi fiind părinții gemenilor Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008. Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016.

Citește și: