Potrivit revistei „New Idea”,   Pax (13 ani), Zahara (12 ani) și gemenii Vivienne și  Knox ( ani) au acceptat situația, însă se duce un adevărat război între Maddox (16 ani) și Shiloh (11 ani). Băiatul cel mare este încă supărat pe tatăl lor, în timp ce Shiloh este de partea lui Brad și suferă foarte tare că actorul nu este lângă ea și îi simte lipsa foarte tare.

Ea chiar  i-a cerut voie Angelinei să o lase să se ducă la tatăl ei, iar pentru că a fost refuzată micuța nici nu mai vrea să vorbească cu mama ei și plânge în fiecare zi după Brad. „Shiloh este cea mai afectată de divorț. Ea este fetița lui tati și este foarte supărată pe mama ei că a despărțit-o de tatăl ei. Angelina încearcă să o facă să înțeleagă că așa e cel mai bine, dar Shiloh nu poate accepta acest lucru”,a  spus o sursă.

Un nou război între Brad Pitt și Angelina Jolie.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Andreea Bănică a ajuns de urgență la spital: „De atunci sufăr!”

 

Shiloh este susținută și de fratele ei, Pax

Mai mult,  Shiloh a început să fie susținută acum și de Pax, care spune că deși a acceptat că părinții lor s-au despărțit și el vrea să stea cu tatăl lui. „Pax și Shiloh au avut întotdeauna o legătură mai strânsă și amândoi se simt mai compatibili și mai legați de Brad”, a mai spus sursa, care precizează că și Pax a început să facă presiuni la Angie să-i lase să stea cu Brad.  Cei doi copii susțin că cel mai mult le lipsesc momentele în care cântau cu tatăl lor la tobe și la chitară și actorul le încuraja pasiunea pentru muzică, fiind un tată grozav.

 

Mai mult, Angelina Jolie se pare că nu vrea să-i lase pe copii nici măcar de sărbătorile de iarnă să-și petreacă timp cu tatăl lor, chiar dacă Brad a implorat-o să nu plece cu ei în altă țară de Crăciun ca să poată să le fie și el aproape.

 

Citește și: