Vestea vine după ce presa mondenă scria, zilele trecute, că actorul în vârstă de 32 de ani iese cu cântăreața FKA Twigs, fosta logodnică a lui Robert Pattinson. LaBeouf și FKA Twigs joacă amândoi în filmul Honey Boy, care umează să fie lansat.

LaBeouf și cea care încă îi este soție, Goth, în vârstă de 24 de ani, s-au cunoscut când filmau drama ”Nymphomaniac”, regizată de Lars von Trier. Înainte de a se căsători, în 2016, s-au întâlnit timp de patru ani.

Nunta celor doi a fost un eveniment privat, vestea neajungând nici măcar la urechile presei. Cel care a dat vestea că s-au căsătorit a fost chiar actorul, în emismiunea lui Ellen DeGeneres.

Divorțul vine ca un șoc, mai ales că Goth declara în luna februarie a acestui an, vorbind despre controversatul său soț: ”Este unul dintre cei mai străluciți actori, asta e clar. Sunt incredibil de mândră de el, îl respect enorm”.

Foto: Hepta

Vezi și Unul dintre cele mai longevive cupluri se îndreaptă spre divorț? Sunt căsătoriți de 52 de ani și urmează să împartă o avere de jumătate de milion de dolari

Citește și: