Sharon Stone nu a lăsat prea mult loc imaginației celor 3,2 milioane de urmăritori pe care îi are, pe Instagram, după ce a publicat o poză wow pe contul ei.

În fotografia postată duminică, actrița de 64 de ani radiază și se bucură de o zi însorită, la piscină. Se vede că face topless, are doar un prosopel pe umeri și un zâmbet larg pe chip. Ea a adăugat un scurt mesaj în dreptul postării, care sună astfel: „Grațios de imperfectă, într-o zi perfectă”. Actrița din „Basic Intinct” (1992) poartă doar un slip verde, animal print, și el destul de decoltat. Iată că au trecut 30 de ani de la filmul care a încins imaginația bărbaților, iar protagonista are aceeași atitudine dezinhibată și naturală.

sharone-stone-instagram-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Sharon Stone, topless la plajă

Tot duminică, Sharon Stone a publicat pe Instagram o fotografie cu fiul ei adoptiv, Roan, în vârstă de 22 de ani. Acesta a afișat un zâmbet larg, în timp ce se relaxa alături de un cățel. Sharon Stone are grijă de Roan alături de fostul ei soț, Phil Bronstein, cu care s-a căsătorit în 1998. Fostul cuplu a adoptat în anul 2000, dar în cele din urmă s-au despărțit și au finalizat divorțul în 2004.

Dar Roan nu este singurul băiat al vedetei. Sharon Stone crește trei copii adoptați, pe Roan Joseph Bronstein, 22 ani, Laird Vonne, 17 ani și Quinn Kelly, 16 ani. Actrița, care are o avere estimată la peste 60 de milioane de dolari, a fost măritată de două ori: cu Michael Greenburg (1984-1987) și Phil Bronstein (1998-2004).

Citește și: Cum arată Sharon Stone la aproape 7 ani de când a suferit un accident vascular și a fost la un pas de moarte. Fanii au rămas mască

Citește și: Lor nu le pasă de celulită și vergeturi! 10 dive surprinse în costum de baie, la plajă. Sunt celebre, bogate și adorate de toată lumea