Actrița în vârstă de 61 de ani are trei copii adoptați și întotdeauna i-a ținut departe de paparazzi. Nici la evenimente nu îi ia cu ea, încercând să le ofere o viață normală.

Recent, a făcut însă o excepție, luându-l cu ea, la decernarea unor premii acordate de o prestigioasă revistă, la Madrid, pe fiul său cel mare, Roan Joseph Bronstein, în vârstă de 19 ani.

Sharon Stone si RoanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Amândoi au pășit siguri și zâmbitori pe covorul roșu, iar mulți au fost de părere că cei doi chiar seamănă. Asta, chiar dacă, la fel ca și ceilalți doi copii ai actriței, Laird Vonne, de 14 ani, şi Quinn Kelly, de 13, Roan este adoptat.

Roan a fost adoptat de Stone pe vremea când aceasta era căsătorită cu publisherul Phil Bronstein, în 2000 (al doilea mariaj al său). După divorțul din 2004, acesta a rămas alături de mama lui, după lupte crâncene pentru custodie.

Ceilalți doi copii ai vedetei, Laird și Quinn, au fost înfiați în 2005 și, respectiv, în 2006. Primul e pasionat de alergat, în timp c eal doilea joacă fotbal american.

Vezi și Sharon Stone, enervată la culme de tupeul unei cântărețe. A dat-o în judecată și îi cere despăgubiri. Ce a îndrăznit aceasta să facă

Citește și: