Sharon Stone a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea pe patul de spital, iar fanii și-au arătat imediat îngrijorarea.

Celebra actriță, în vârstă de 62 de ani, s-a pozat în pat, cu masca pe față, și a publicat imaginea, marți pe Instagram. Fanii s-au îngrijorat imediat și au întrebat-o ce a pățit și dacă a luat COVID-19.

Starul din serialul „The Ratched” i-a calmat imediat și le-a explicat fanilor că a mers la un control de rutină pentru aș face o mamografie. Mai mult, ea a decis să publice fotografia pentru a-și încuraja urmăritoarele să-i urmeze exemeplul. „Mi-am făcut o mamografie. Voi ați făcut-o pe a vostră?”, a scris Sharon în dreptul imaginii.

View this post on Instagram

Getting my mammogram. Have you gotten yours ladies? 👊🏻😃 An annual screening mammography has decreased the DEATH RATE of breast cancer by 40%!!! 🥰🙏🏻💥

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

„Succes, mulțumim și să ai grijă de tine”, „M-am speriat la prima vedere. Slavă Domnului, că nu ai COVID-19”, au scris fanii, în timp ce mai multe femei au scris că își vor face și ele programare.

Sharon a avut probleme mari de sănătate în trecut. În 2001, ea a suferit un accident vascular și a avut hemoragie cerebrală, iar recuperarea a durat câțiva ani. Actrița a vorbit despre clipele grele prin care a trecut într-un itnerviu pentru Variety.

„Mi-am pus încă o ipotecă pe casă. Am pierdut tot ce aveam. Mi-am pierdut locul în locul în busines. Eram cel mai sexy star de filme. Am fost ca prințesa Diana- eram așa de celebră și a murit și eu am avut un accident vascular. Amaândouă am fost uitate”, a spus Sharon, precizând că a luptat cu toate puterile ei să-și reia viața, dar și cariera.

De altfel, actrița a dezvăluit că s-a săturat să meargă la întâlniri și acum a învățat să se bucură de viața ei singură.

„M-am săturat de întâlniri. Am găsit doar oameni nesinceri care nu meritau timpul meu. Mă bucur de tviața mea de persoană singură și petrec mai mult timp cu copiii mei și cu prietenii mei”, a mai spus Sharon.