Drept dovadă stau imaginile surprinse pe paparazzi pe o plajă din Miami, unde starul din „Basic Instinct”, a ieșit să-și sărbătorească ziua de naștere, alături de iubitul ei mult mai tânăr, un brunet misterios. Celebra actrița s-a comportat ca o adolescentă îndrăgostită și s-a sărutat cu iubitul ei fără oprire pe plajă, în văzul tuturor, oferind un show erotic în toată regula, fără să le pese de privirile celor din jur.

Cu toate acestea, Sharon părea fericită și relaxată în brațele noului ei iubit și pare într-o formă de zile mari. Actrița a învățat să se bucure în fiecare zi de viață și de fiecare clipă, după ce a fost de două ori la un pas de moarte.

Sharon Stone a împlinit 60 de ani!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În 1990, a fost implicată într-un grav accident rutier și s-a ales cu o manibulă dislocată, răni la spate, o coastă ruptă și un genunchi răsucit. Actrița a stat la pat jumătate de an după accident și a povestit că nu știe cum a scăpat cu viață.

A fost de două ori la un pas de moarte

Mai mult, Sharon Stone a fost în moarte clinică, în urmă cu 17 ani, în 2001,  din cauza unui anevrism rupt si a hemoragiei cerebrale. În ciuda problemelor de vorbire pe care le-a avut după operație și a faptului că a rămas parțial paralizat, Sharon Stone și-a revenit spectaculos și s-a întors pe marile ecrane în mai puțin de cinci ani de la tragicul eveniment. Actrita a devenit un exemplu pentru oamenii din întreaga lume și a încercat să le acorde sprijinul său persoanelor bolnave.  Ea a vorbit cu sinceritate, despre problemele de sănătate care au dus-o foarte aproape de moarte, spunând că medicii îi dădeau atunci șanse de supraviețuire doar 5%, însă, în mod miraculos, a reușit să-și revină complet.

„Mă simt foarte norocoasă că trăiesc, că am avut un accident vascular cerebral şi o hemoragie pe creier care a durat nouă zile. Sunt norocoasă că am reuşit să vorbesc din nou”, a mărturisit Sharon Stone.

Citește și:E oficial! Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut mult așteptatul anunț: „Da. Am…”

A fost cel mai dificil moment din viața ei

Actriţa a povestit că problemele de sănătate i-au schimbat viaţa pentru totdeauna. Ea a mărturisit că în momentul în care a suferit accidentul vascular a văzut o lumină albă, însă ea nu se simțea pregătită să moară.

„A fost cel mai dificil moment din viața mea. Mă simțeam ca și cum fusesem împuscată în cap. S-a crezut că am avut un vas rupt care se vindecase, insa dupa noua zile starea mea de sănătate nu se îmbunatățise. În timpul operației au descoperit artera care pompa sânge în creierul meu și au oprit sângerarea. La un moment dat, am fost aproape de moarte și am văzut o lumina albă, despre care persoane aflate într-o experiență similară susțin că au văzut-o. Am văzut și persoane moarte pe care le cunoscusem, totul fiind foarte real”, a mărturisit Sharon Stone.

Sharon Stone a fost model profesionist, dar a renunţat la modă pentru a deveni actriţă şi producătoare de film. Celebritatea i-a adus-o rolul din thrillerul erotic „Basic Instinct”, din 1992. Trei ani mai târziu, în 1995, Sharon Stone a fost nominalizată la Oscar şi a câştigat Globul de Aur pentru rolul din drama „Casino”, regizată de Martin Scorsese.

Citește și: