Celebra actrița Sharon Stone se pare că suferă de singurătate și fiind disperată să găsească un partener a apelat la o aplicație de dating, însă a avut parte de o experiență neplăcută.

Sharon Stone (61 de ani)  s-a înscris pe aplicaţia de matrimoniale Bumble, care le permite utilizatoarelor, potrivit BBC,  să găsească, să intre în contact şi să îşi dea întâlnire cu bărbaţi heterosexuali aflaţi în apropiere, folosind localizarea prin sistemul GPS.  Însă, vedeta a avut parte de o experiență neplăcută, fapt pentur care a răbufnit pe rețelele de socializare.

Stone a criticat compania, într-un mesaj publicat pe Twitter, pentru că i-a şters contul după ce alţi utilizatori au raportat că acesta ar fi fals.

„Am intrat pe site-ul de întâlniri @bumble şi mi-au închis contul. Unii utilizatori au raportat că nu se putea să fiu eu! Hei @bumble, sunt exclusă pentru faptul că sunt eu? Nu mă scoateţi din stup“, a scris Sharon Stone.

Actriţa a publicat apoi o captură de ecran cu un mesaj în care scria: „Aţi fost blocată!“, potrivit bbc.com.

Se pare că Sharon s-a răzgândit în ceea ce priveşte întâlnirile, după ce anul trecut a declarat că nu mai speră să-şi găsească un partener. Actriţa a recunoscut că a petrecut mulţi ani sperând că într-o bună zi nu va mai fi un părinte singur pentru fiii ei adoptaţi: Roan, în vârstă de 19 ani, Laird, în vârstă de 14 ani, şi Quinn, în vârstă de 13 ani.

Sharon Stone a fost căsătorită cu producătorul de televiziune Michael Greenburg, în perioada 1984-1990, şi cu jurnalistul şi editorul Phil Bronstein, în perioada 1998-2004, şi are trei băieţi adoptaţi.
CItește și: