Cei care încă mai aveau îndoieli în privința sa au putut să admire, recent, o Sharon Stone puternică, inteligentă și sexy, peste care anii au trecut doar pentru o ajuta să se situeze la un nivel superior.

Invitată recent să-și ridice premiul Femeia Anului, în cadrul GQ Men of the Year Awards, Sharon Stone a oferit tuturor o lecție, demonstrând încă o dată că nu întâmplător a ajuns unde a ajuns.

A vorbit în fața publicului ales pe sprânceană și, la un moment dat, a cerut un scaun. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, neagră, cu un decolteu adânc (fără sutien), s-a așezat pe acesta și a invitat publicul să-i imite postura.

Ulterior, a făcut ceea ce aștepta toată lumea, așezându-se senină, zâmbitoare, sigură pe ea, picior peste picior. Toți cei din public au imitat-o, femei și bărbați deopotrivă. A mărturisit că, cu ani în urmă, atunci când a filmat scena devenită celebră și i s-a propus să-și scoată lenjeria intima, pentru că se vedea neplăcut în cadru, nu avea habar că acesta avea să fie momentul ei.

Nu știa că acest cadru era cel care îi va schimba viața. Actrița, despre care se spune că are cel mai mare IQ de la Hollywood, a recunoscut cu nonșalanță că acesta a fost momentul care a propulsat-o în carieră, asigurându-i pe toți cei din public că vor avea un astfel de moment. Un moment care va schimba totul.

Poate că ar putea părea că ”momentul ei”, clar cu conotații sexuale, nu e unul să facă cinste cuiva, dar dacă știi cum să profiți de ceea ce faci, de oportunități, numai lucruri bune vor rezulta.

Apoi, actrița e de părere că inclusiv exprimarea sexuală e un drept și că nimeni nu ar trebui să ni-l ia sau să aibă ceva de comentat legat de alegerile noastre.

În final, actrița a mulțumit pentru premiul acordat, deși ”a făcut doar atât”, după cum s-a exprimat ea. ”Mulțumesc pentru premiul pentru Femeia Anului, pentru că într-o vreme nu eram decât o glumă!”, a spus ea.

Vezi și Imagini rare cu Sharon Stone și unul dintre copiii săi. Vedeta nu îi scoate deloc în lume

Citește și: