Celebra actriţă Sharon Stone a pozat nud și arată exemplar la vârsta de 57 de ani, într-un pictorial alb-negru realizat de fotograful Mark Abrahams, pentru cel mai recent număr al ediţiei americane a revistei Harper’s Bazaar. Frumoasa blondă de la Hollywood a acordat și un interviu în care a povestit și despre momentele foarte dificile prin care a trecut în anul 2001, când a fost diagnosticată cu anevrism cerebral și a fost la un pas să își piardă viața. Atunci, ea a fost spitalizată, după ce acuzase o serie de migrene puternice.

Sharon Stone a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte de a merge la spital, iar după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. „Când mi-am revenit, l-am întrebat pe doctor: Voi muri? Şi el mi-a spus: Ai o hemoragie în creier. Am spus: Ar trebui să o sun pe mama?, iar el mi-a răspuns: Ai dreptate. Există riscul să îţi pierzi în curând abilitatea de a vorbi’, a dezvăluit Stone, potrivit harpersbazaar.com. Ea a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. „Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat. Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea. Acum sunt mai puternică.

Primele fotografii în care actrița a apărut nud au fost realizate în 1990, pentru revista Playboy, înainte de a primi oferta să joace în Basic instinct.

În această toamnă, Sharon Stone va juca în serialul „Agent X”, care va fi produs şi difuzat de televiziunea TNT. Acțiunea este inspirată din activitatea agenţilor din serviciile secrete americane, iar Sharon va interpreta rolul vicepreşedintelui Statelor Unite, Natalie Maccabee.

Credit foto: Flickr.com