Pe lângă referirea la numele său, prin care încearcă să câștige capital pe baza celebrității ei, cântăreața mai și sugerează că Sharon Stone e amatoare de droguri, așa cum reiese din melodie – ”stoned” însemnând drogat.

În documentele depuse la un tribunal din Los Angeles, Sharon Stone a înșiruit filmele la care a lucrat, de la „Basic Instinct” la „The Disaster Artist”, nominalizările şi premiile primite, precum şi distincţiile obţinute pentru activitatea ei filantropică. Datorită reputaţiei obţinute, Stone, pe numele din buletin Sharon Vonne Stone, susţine că „deţine controlul” asupra felului în care numele ei este folosit.

Cântăreaţa Chelsea Chanel Dudley, cunoscută drept Chanel West Coast, în vârstă de 31 de ani, a debutat în 2013 cu un mixtape şi a lansat piesa „Sharon Stoned” în 2018. Primele 30 de secunde din cântec cuprind doar cuvintele „Sharon” şi „Stoned”, iar combinaţia „Sharon Sharon Sharon Stone(d)” este repetată de mai multe ori pe parcursul melodiei.

„În piesă, Dudley repetă numele Sharon Stone de 33 de ori, iar Sharon de 99 de ori”, se arată în documente.

Actriţa reclamă şi videoclipul piesei, despre care spune că este făcut astfel încât să facă referire la ea.

Stone a intentat procesul pentru concurenţă neloială şi încălcarea dreptului ei la publicitate. Actrița în vârstă de 61 de ani vrea ca Dudley să nu mai aibă dreptul să îi folosească numele sau imaginea şi cere daune şi reţinerea profitului făcut de cântăreață de pe urma piesei şi videoclipului.

Vezi și La 61 de ani, Sharon Stone a pozat nud! Arată incredibil de bine!

Citește și: