Fără strop de machiaj și cu părul dezordonat, soția lui Ozzy Osbourne pare cu totul altă persoană.

EXCLUSIVE: NO WEB BEFORE 2PM EST 16TH JULY 2021– Cheer Up Mrs O! Ousted TV Host Sharon Osbourne Looks Glum After Bombshell Tapes Reveal ‘The Talk’ Racism Scandal Was A ‘Set Up’ And Jerry O’Connell Is Named As Her Replacement.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Sharon Osbourne, între acuzațiile de rasism și boala gravă cu care a fost dignosticat Ozzy

De altfel, Sharon, în vârstă de 68 de ani, nu traversează o perioadă prea fericită.

Ea a fost nevoită să părăsească emisiunea „The Talk” de la CBS, în luna martie, după ce i-a luat apărarea unui prezentator de televiziune acuzat de rasism, care a criticat-o pe Meghan Markle, din pricina controversatului interviu acordat celebrei Oprah.

În plus, soțul ei, Ozzy Osbourne, a fost diagnosticat în 2005 cu sindromul Parkin, afecțiune cu simptome similare maladiei Parkinson.

„Este un Parkin 2, o formă de Parkinson. Sunt multe tipuri de Parkinson. Nu este o condamnare la moarte oricum ne-am gândi, dar îți afectează nervii din corp. Poți să ai o zi bună, apoi încă una și pe urmă una foarte proastă”, a explicat Sharon.

Ozzy și Sharon s-au căsătorit în 1982 și, în ciuda unei relații cu năbădăi, au rămas împreună până azi. Ei au împreună trei copii – Aimee, Kelly și Jack.

Citește și: Monica Gabor s-a despărțit de Mr. Pink? Detaliul care o dă de gol

Cher arată fabulos la 75 de ani. Cum a fost surprinsă artista pe străduțele din Portofino