Vedeta în vârstă de 47 de ani și-a petrecut weekendul în spital. Alături i-a fost, ca de obicei, mama ei.

Cum duminică americanii au sărbătorit Ziua Mamei, Shannon a postat online o poză cu mama ei, încercând să-i aducă astfel un omagiu. Numai că instantaneul a sfașiat inimile fanilor, pentru că în el poate fi văzută și actrița, pe patul de spital.

Chipul lui Shannon trădează suferința, durerea, în timp ce mama ei încearcă să o consoleze, să-i fie alături.

Happy Mother’s Day mom. I only bring you to the best places…..hospital food..yum. I love you. Thank you for always being there. I’d write more but pain pills are kicking in. @themamarosa #reconstruction

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

”O Zi a Mamei fericită, mamă! Te aduc în cele mai bune (sic!) locuri… mâncare de spital… bun… Te iubesc! Mulțumesc că-mi ești tot timpul alături. Aș scrie mai mult, dar calmantele își fac efectul”, a scris ea pe Instagram.

Nu se știe care a fost motivul pentru care Shannon a ajuns iar în spital. Acum câteva zile, însă, fosta vedetă din ”Beverly Hills 90210” a anunțat că va fi supusă unei operații, pentru care a și donat sânge în avans. Nu a dat însă amănunte legat de aceasta.

Se știe însă că, în 2015, vedeta a suferit o mastectomie, așa că cel mai probabil această nouă operație este una de reconstrucție a sânului.

Foto: Instagram

Citește și: