Actorii din celebrul serial sunt în stare de șoc după ce au aflat că actorul Luke Perry a murit luni, la 52 de ani, la doar câteva zile  după ce a suferit un accident vascular cerebral masiv. Luke Perry (Dylan)  și Shannen Doherty (Brenda)  formau unul dintre cele mai iubite și mai frumoase cupluri din „Beverly Hills 90210”,  iar aceasta este cea mai afectată de pierderea lui.

Actrița, în vârstă de 47 de ani, a mărturisit duminică că a fost sfâșiată de vestea că prietenul ei se află în spital și că ține legătura cu familia acestuia de când a aflat de tragicul eveniment, adăugând că este prea supărată pentru a putea vorbi despre Luke Perry.

Shannen Doherty este în stare de șoc

”Nu pot să vorbesc despre el pentru că voi începe să plâng. Îl iubesc, iar el știe asta. Este Luke și el e Dylan al meu”, a declarat actrița, duminică,  la o conferință de presă despre cancer din Los Angeles, sperând că bunul ei prieten își va reveni. Însă, medicii nu au mai putut face nimic pentru ei.

”Sunt în stare de șoc. Devastată că l-am pierdut pe prietenul meu. Am atâtea amintiri cu Luke, care mă fac să zâmbesc încât îmi vor rămâne pentru totdeauna întipărite în minte și suflet”, le-a spus Shannen Doherty celor de la revista People, după moartea starului.

În urmă cu câteva zile, actrița a postat și o fotografie cu Luke Perry, însoțită de mesajul: „Prietenul meu. Te îmbrățișez strâns și îți dau puterea mea. Vei reuși.”

 

Starurile de la Hollywood, mesaje înduioșătoare despre Luke Perry

Ian Ziering, Molly Ringwald, Josh Gad, Charlie Sheen sunt câteva dintre vedetele de la Hollywood care au transmis mesaje pe reţelele de socializare după moartea actorului Luke Perry. Colegul lui Perry din „Beverly Hills, 90210”, Ian Ziering, a scris pe Twitter: „Dragă Luke, am să mă gândesc cu căldură la momentele pe care le-am petrecut în ultimii 30 de ani. Călătoria ta să fie îmbogăţită cu cei care au plecat înainte ta, aşa cum ai făcut-o aici, pentru cei pe care i-ai lăsat în urmă”.

„Sunt în stare de șoc și cu inima frântă. Sunt foarte tristă pentru copiii lui care îl adorau peste cuvinte. Era așa mândru de Jack și Sophie. Luke a fost unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut. Sunt recunoscătoare pentru anii de prietenie pe care i-am avut. El a fost cu adevărat o familie pentur mine, un protector și un frate”, a declarant și Tori Spelling(45 de ani)  pentru People.

 

Molly Ringwald, din „Riverdale”, care a interpretat rolul fostei sale soţii în serial, a scris că vestea a întristat-o. „Îmi vei lipsi atât de mult, Luck Perry! Transmit dragostea mea către familie”.

Josh Gad a scris pe Twitter că vestea morţii lui Perry este „absolut copleşitoare”, în timp ce Jon Cryer, actorul din „Doi bărbaţi şi jumătate”, l-a numit „un tip încântător”.

Joss Whedon, creatorul serialului „Buffy the Vampire Slayer”, şi-a amintit prima întâlnire cu Perry, când a apărut în filmul din 1992. „Prima dată când l-am întâlnit pe Luke Perry am vorbit despre ce fel de film vrem să fie „Buffy”. L-am întrebat dacă a văzut „Near Dark” şi mi-a arătat privirea de „Cum îndrăzneşti, domnule?” şi am ştiut că ne vom înţelege”. „Amuzant, dedicat şi mereu plin de har. Nu trebuia să plece”.

Scenariştii serialului „Riverdale” au scris pe Twitter de asemenea. „Ai fost un suflet vesel şi vibrant. Îţi vom simţi lipsa, dar mai ales moştenirea ta va fi totodeauna amintită. Odihneşte-te în dragoste şi pace, prietene!”.

Charlie Sheen a scris, de asemenea, un mesaj lung și emoționant pentru regretatul actor.  „Odihneşte-te în pace, prietene! Prea devreme, Luke Perry”.

Luke Perry a murit înconjurat de familie

Luke Perry, celebrul Dylan, tânărul rebel ”Beverly Hills 90210”, a murit la 52 de ani, după ce miercuri a  suferit un accident vascular cerebral masiv în casa sa din Los Angeles, SUA, și a fost internat de urgență.

Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Luke Perry a murit astăzi,  la spitalul  St. Joseph din Burbank, la trei zile după accidentul vascular.

Purtătorul de cuvânt al starului a declarat că Luke s-a stins din viață înconjurat de familia sa, printre care cei doi copii Jack și Sophie, logodnica lui -Wendy Madison Bauer, fosta sa soție- Minnie Sharp, mama lui -Ann Bennett, tatăl vitreg  -Steve Bennett, fratele lui – Tom Perry și sora sa,  Amy Coder. Toți sunt devastați de moartea neașteptată a starului.

 

Paramedicii au răspuns miercuri la ora locală 9.40 a.m. la un apel din casa actorului din Sherman Oaks, L.A. Miercuri, în aceeaşi zi cu accidentul vascular cerebral, 20th Century Fox a anunţat că Beverly Hills 90210 se va relua.

 

Foto:  FB www.capitalpictures.com [email protected] Supplied by Capital Pictures/Hepta