Boala  a intrat în remisiune, iar actrița a trecut prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor. De când a primit minunata veste, Shannen pare că întinerește, arătând mai bine ca oricând și devenind extrem de veselă. Actrița s-a întors pe platoul de filmare și transformarea este uluitoare. S-a reinventat total, este plină de energie,  are o atitudine pozitivă și un tonus de invidiat și arată de parcă nici nu a fost bolnavă. Ea a postat pe contul de Instagram o imagine cu ea pe platoul de filmare, unde apare cu o perucă cu păr brunet și lung, afișând look-ul care a consacrat în „Beverly Hills 90210”.

Shannen Doherty, la fimările „ Heathers”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Inverviu Ozana Barabancea: „Nu susțin că m-au slăbit îngerii sau incantațiile“

A început filmările la serialul „Heathers”

Celebra Brenda și-a revenit complet după trauma pe care a trăit-o în lupta cu cancerul și se bucură din plin de a doua ei șansă la viață. După ce a stat aproape două luni prin vacanțe în care s-a bucurat cât mai mult de prezenta familiei ei și a soțului ei iubitor și grijuliu, ce  i-au fost alături în lupta necruțătoare împotriva acestei boli, ea a decis să numai stea pe bară și s-a pus pe treabă.

„Azi m-am întors la filmări. Au fost doi ani grei în care am luptat cu cancerul. Ca actor, oamenii te uită. Cred că ești prea slab sau că nu ești apt și totuși această muncă te revigorează și îți dă putere să lupți împotriva oricui și să treci peste toate. Astăzi mă compar cu o mașină. Acea mașină vintage care a stat prea mult în garaj, dar care e încă o mașină grozavă. Cea mai bună. Trebuie să acorzi doar puțin mai mult timp motorului să se încălzească și e pregătită să pornească la drum. Funcționează fix așa cum ar trebui. Sunt recunoscătoare pentru ziua de azi, sunt recunoscătoare pentru fiecare zi. Multumesc @heathers pentru că mă lași să joc și să fiu altcineva azi. O echipă grozavă, scenariști grozavi, un show minunat și un regizor de excepție. # paramountnetwork2018”, a scris Shannen.

Shannen Doherty a început filmările la serialul „Heathers”, ce va fi lansat în ianuarie 2018, și este făcută după celebrul film  „Şcoala tinerilor asasini”, ce a făcut furori în anii `90.

Citește și: