Reuniune de mare clasă în perioada 17-19 martie, la evenimentul „90s Con”, dedicat nostalgicilor, și organizat în Hartford, Connecticut. O parte din distribuția serialului „Beverly Hills, 90210” a răspuns prezent, iar printre actorii care au participat la eveniment s-au numărat Shannen Doherty, 51 de ani (Brenda Walsh), Tori Spelling, 49 de ani (Donna Martin), Jennie Garth, 51 de ani (Kelly Taylor), Jason Priestley, 53 de ani (Brandon Walsh) și Ian Ziering, 59 de ani (Steve Sanders).

Jenny Garth a publicat pe rețelele sociale câteva imagini de la eveniment, dar a oferit și o explicație, pentru a spulbera orice speculație despre neînțelegerile dintre ea și Shannen Doherty. „OK, toată lumea să respire adânc. Pur și simplu nu aveam o poză cu mine și cu Shannon în telefon, ca să o adaug (n.r. pe Instagram). Am avut programe aproape complet diferite, așa că, din păcate, abia ne-am văzut. Nu mai faceți presupuneri atunci când nu știți despre ce e vorba. Vă rog să nu mai creionați o poveste atât de negativă aici și peste tot”, a punctat Jenny Garth, potrivit Daily Mail.

Spre deosebire de colegii ei din serial, Shannen Doherty nu a publicat nici o poză de la evenimentul respectiv, pe conturile ei de socializare, însă a fost etichetată atât de Jenny Garth, cât și de Tori Spelling. De remarcat ce bine arată actrița, care din 2015 se luptă cu o cumplită maladie, cancerul la sân, boală care a intrat în remisie, după care a revenit, în 2020.

În urmă cu două zile, Shannen Doherty a publicat, în schimb, câteva poze cu ea în compania unor amici, în care efectiv radiază. îmbrăcată în jeanși gri și sacou de catifea, machiată, coafată, actrița arată cu adevărat senzațional.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer la sân în 2015

Shannen Doherty, alias Brenda Walsh, din serialul ”Beverly Hills 90210”, a aflat că suferă de cancer la sân în martie 2015. Timp de doi ani s-a luptat cu maladia, urmând nenumărate ședințe de radioterapie și chimioterapie. În 2017 a aflat, cu bucurie, că boala a intrat în remisie, însă la 4 februarie 2020 a anunțat că cel mai urât coșmar al ei a revenit și că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal.

Shannen Doherty a fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între 1993-1994, cu Rick Salomon, între 2002-2003 şi din 2011 este măritată cu Kurt Iswarienko, dar nu a au copii. Actrița are o avere estimată la 10 milioane de dolari.

shannen-doherty-reuniuneSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Citește și: Reușită uriașă pentru Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală

Citește și: Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are în 2022: „Acesta este ultimul, ultimul meu vis”

Citește și: Shannen Doherty a vorbit din nou despre lupta cu cancerul. „Nu vreau să trăiesc doar…”

Citește și: Imagini nemaivăzute cu Luke Perry, mort în urma unui atac cerebral. Era așa de tânăr și de fericit….