Actrița din serialul ”Beverly Hills 90210” a postat pe Instagram o fotografie împreună cu medicul său, în care-și anunță fanii că i se recoltează sânge, pentru că urmează să fie supusă unei operații. Vedeta nu a oferit alte informații, așa că mulți dintre fanii ei își fac griji, pe bună dreptate.

My doctor had me bank some blood for my upcoming surgery. Mars P was patient with me and didn’t even roll his eyes at my anxiety over the needle size. He was patient, kind and really good. As I sat there banking blood for myself, I asked him about some of the people also donating… especially the ones with TVs. So two of them come every 2 weeks and donate platelets which takes 2 hours. Another girl comes as often as allowed to donate blood. To say I’m moved by the generosity of people is an understatement. I’m vowing that as long as I’m cleared in the future, I will start donating. Thank you to those selfless humans that donate. Thank you to Mars and all at the clinic in Woodland Hills for your smiles and hard work. Thank you to the @americanredcross #humbledagain.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on


Vedeta în vârstă de 47 de ani, greu încercată în ultimii ani, nu a pierdut ocazia de a mulțumi celor care donează sânge în mod regulat, numindu-i ”altruiști” și ”dezinteresați” pentru gestul pe care îl fac. Chiar le povestește fanilor despre două astfel de persoane: una care vien la fiecare două săptămâni și o tânără care donează cât de des i se permite.

Mai mult, Shannon promite în aceeași postare că de îndată ce i se va permite, va începe să doneze și ea periodic.

Disperare și speranță

Shannon trece, din 2015, prin momente extrem de grele. Atunci, vedeta a fost diagnosticată cu cancer la sân. După 8 runde de chimioterapie și o mastectomie, a fost anunțată că boala a intrat în remisiune. A mai trecut ulterior printr-o sperietură, dar analizele au arătat că nu erau motive de îngrijorare. Iată, însă, că ajunge din nou la bisturiul medicului.

Shannon a admis și la începutul acestei luni că, de la diagnosticul din 2015, a devenit cumva ipohondră – și pe bună dreptate -, că ia în seamă fiecare mică înțepătură pe care o simte.

Citește și: