Actrița din „Sensation of Living” a jucat într-un nou film despre cancer pentru prima dată după ce a fost diagnosticată cu această boală cumplită.

Shannen Doherty a ajuns din nou în fața camerelor d efilmat după ce toate proiectele ei au fost extrem de rare din cauza cancerului cu care se luptă de aproape șase ani. Actrița, ce are în spate o carieră de 40 de ani îna ctorie, joacă într-un film TV în care se vorbește despre cancer și chiar a regizat pentru compania de producție, Lifetime.

Acesta este primul proiect în care Doherty vorbește despre problemele de cancer de care suferă. Ea a mărturisit că a fost foarte atentă când a fost vorba să-și redea experiența ei în lumea actoriei, dar scenariul filmului a convins-o. Acesta urmează să fie lansat curând, dar până atunci Shannen, celebra Brenda din Berverly Hills 90210, mărturisește că încearcă să nu se gândească la boală, iar soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, este uimit de puterea de care dă dovadă soția lui.

Luke Perry and Shannen DohertySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Soțul meu spune că nici nu își dai seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nici măcar nu vorbesc despre el(n.r.- cancer). În momentul acesta, face parte din viața mea”, a declarat Shannen.

Doherty a mărturisit că simte că are „o mare responsabilitate” în viața ei publică, separat de viața ei de actor. Responsabilitata de a vorbi despre cancer și de a educa mai mult oamenii, făcându-i să înțeleagă că cei care sunt în fază terminală încă trăiesc și sunt foarte activi, filmul fiind chiar despre acest subiect.

Unul dintre personaje, diagnosticat cu cancer, își face o listă cu ultimele dorințe pe care vrea să le îndeplinească înainte să moară, dar Doherty a mărturisit că acesta nu este și cazul ei. „Cred că o listă cu dorințe ar fi ciudată în cazul meu(…) Nu am o listă pentru că voi fi persoana cu cancer care a trăit cel mai mult. Dacă aș putea să-mi pun o dorință, mi-aș dori doar să trăiesc. E singurul lucru de pe lista mea deocamdată”, a declarat Shannen.

Frumoasa actriță a postat o imagine cu ea neretușasă pe rețelele de socializare, alături de mesajul: „M-am uitat la filme și am observată că există câteva personaje feminine cu care mă pot asocia. Știți voi, femei fără fețe modificate, fără botox, fără facelift. Femei care își acceptă fața și își arată experiențele prin care au trecut. Am trăit. Am iubit tot ce am trăit și fața mea reflectă viața mea. Am supraviețuit cancerului și mai mult de atât. (…) M-am săturat de percepția revistelor de femei și a felului în care ne trasnformă Hollywood. Vreau să văd femei ca mine. Femeie ca noi ”.

Citește și:

Simona Halep, spectaculoasă la nunta ei. Câte ținute a schimbat jucătoarea de tenis?

Petrecerea de după cununia Simonei Halep, nuntă în toată regula! Mireasa s-a schimbat și a încins ringul de dans. Pe ce melodie au dansat mirii