Shannen Doherty, celebră pentru rolul brendei din ”Beverly Hills 90210”, simte că sfârșitul i se apropie. După ce a anunțat la începutul anului că a recidivat cancerul și se află în stare terminală, actrița a mărturisit că vrea să înregistrează mesaje de rămas bun pentru cei dragi.

Shannen a reușit în urmă cu trei ani să învingă cancerul mamar și era fericită că a mai primit o șansă la viață. Însă, fericirea nu a durat mult. Anul acesta, în urma unui control a descoperit că a recidivat cancerul într-o formă mult mai agresivă, fiind în stadiul terminal, și metastazele s-au extins chiar și la splină.

Deși încearcă să rămână optimistă și spune că speră să mai trăiască 10-15 ani, starea ei de sănătate se înrăutățește și actrița si a mărturisit că va înregistra mesaje de rămas bun pentru cei dragi, însă o va face atunci când se va simți pregătită. Până atunci vrea să profite de fiecare clipă pe care o mai are alături de soțul ei, Kurt Iswarienko, familia sa și prieteni.

În cadrul unui interviu pentru revista Elle, Shannen a mărturisit că sunt lucruri pe care care vrea să le împărtășească cu mama ei înainte de a muri și, în același timp, își dorește ca soțul ei, Kurt Iswarienko, să știe ce înseamnă pentru ea.

Citește și: Shannen Doherty, mesaj emoționant pentru Luke Perry, la cinci luni de la moartea lui. Actorul, „înlocuit” de frumoasa actriță în serialul Riverdale

”Ori de câte ori vine momentul să fac asta, simt că e final. Simt că parcă aș renunța, iar eu nu renunț. Mă simt ca un om foarte sănătos.”, a mărturisit Shannen, potrivit sursei citate.

Actriţa americană Shannen Doherty, celebră pentru rolurile din serialele „Beverly Hills 90210“ şi „Farmece/Charmed“, a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în fază terminală.

Actriţa a apărut în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie, unde a povestit prin ceea ce trece. Shannen Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015. După doi ani, boala a intrat în remisie, iar acum a recidivat în mod agresiv.

”Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată”, a povestit actriţa. Ea a mărturisit că cel mai dificil este să le dea vestea mamei şi soţului ei.

Citește și:

Ce rău arată! Celebra actrița e de nerecunoscut la 51 de ani

Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Dianei Bișinicu! Cum arată Riana, la 7 ani