Producătorii serialului „Riverdale” planifică un omagiu special pentru Luke Perry, care a murit în mod tragic în acest an, iar actrița a acceptat această provocare în amintirea bunului său prieten, care a susţinut-o în cele mai grele momente. „Sunt profund onorată să-i aduc un omagiu lui Luke în serialul Riverdale. Mi se pare minunat. Ne lipseşte astăzi, ne va lipsi mâine şi întotdeauna”, a scris Doherty pe Instagram.

Vestea că Shannen Doherty va juca în serial a fost confirmată de producătorul executiv Roberto Aguirre-Sacasa în timpul  panoului Riverdale de la Comic-Con în acest weekend: „Episodul tribut va reflecta moștenirea lăsată de Perry și caracterul lui de neeglat”.

brenda-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Se pare că Roberto Aguirre-Sacasa și Luke Perry intenționau  ca Shannen Doherty să joace în serial, ba mai mult, Luke dorea prezența ei în serial încă din sezonul 1.

Shannen Doherty a suferit un șoc când a aflt că Luke Perry a murit

Actorul de origine americană, Luke Perry, a murit pe 4 martie, într-un spital din Los Angeles, în urma unui accident vascular cerebral, la vârsta de doar 52 de ani. Perry a devenit faimos în urma rolului din ”Beverly Hills 90210”, dar după finalizarea filmărilor a apărut şi în alte producţii de succes.

Actrița, care a interpretat-o pe Brenda,   și Luke Perry, interpretul lui Dylan,  au fost iubiți în serialul ”Beverly Hills 90210” și au rămas buni prieteni, iar când a aflat că acesta a murit, Shannen Doherty a suferit un şoc. „Luke era inteligent, tăcut, modest şi un bărbat foarte complex, cu o inimă de aur, integru şi iubitor. Luke m-a căutat după ce a aflat că am cancer şi am reluat legătura atunci, care s-a păstrat până azi“, spunea Doherty, la scurt timp după moartea lui.

Actriţa a postat atunci şi un mesaj înduioşător pe Facebook. „Prietenul meu. Te îmbrăţişez strâns şi îţi dau puterea mea. Vei reuşi. Nu pot să vorbesc despre el pentru că voi începe să plâng. Îl iubesc, iar el ştie asta. E Luke şi el e Dylan al meu“.

Shannen Doherty a fost diagnosticată în 2015 cu cancer la sân, iar timp de doi ani s-a luptat cu această boală. Faimoasa actriţă a trecut şi printr-o masectomie, dar acum s-a recuperat spectaaculos și arată incredibil. Actorul de origine americană, Luke Perry, a murit pe 4 martie, într-un spital din Los Angeles, în urma unui accident vascular cerebral.

Citește și: