Frumoasa actriță și-a documentat fanii cu fiecare detaliu despre lupta pe care a dus-o împotriva cancerului, iar pentru a marca Luna Mondială de Luptă împotriva cancerului de sân, Doherty a postat pe Instagram o imagine cu ea, în lacrimi, din prima zi în care a început chimioterapia. Mai mult, actrița a făcut dezvăluiri sfâșietoare, spunând că cel mai traumatizant moment a fost cel în care a fost nevoită să renunțe la podoaba capilară. Ea  a anunțat pe 30 aprilie că a învins boala, cancerul a intrat în remisiune, însă susține că aceasta boala o va „urmări” toată viața, fiind nevoită să-și facă analize perioadice și să treacă prin diverese emoții, de aceea se emoționează de fiecare dată când vorbește despre cancer și izbucnește în lacrimi.

Citește și: Andreea Marin, pentru prima dată alături de iubit, la un eveniment

Cel mai greu i-a fost când a fost nevoită să renunțe la podoaba capilară

„Această imagine e foarte personală pentru mine. Începeam chimioterapia. Foloseam o cască care răcește scalpul în speranța că n-o să-mi pierd părul,  dar mi-au căzut smocuri întregi. M-am simțit rău și m-am pierdut pe mine. Am câștigat oameni și am pierdut oameni. Am fost slabă și am fost puternică. M-am simțit urâtă deși, în interior, m-am simțit mai frumoasă ca niciodată. Îmi amintesc ca și cum ar fi fost ieri, ca și cum ar fi fost acum câteva minute. Cancerul are atât de multe faze: șoc, negare, acceptare, furie, resentimente, răzvrătire, frică, apreciere, frumusețe. Remisiune. Chiar și în acest punct fazele continuă să vină. Cancerul e cu tine mereu. Cei care au trecut prin asta știu că și dacă ai învins cancerul, tot te afectează, într-un mod bun dar și într-un mod rău. Treci în continuare prin acel carusel de emoții. Tot ai nevoie de susținere și dragoste. Și totuși te agăți de viață și trăiești, trăiești, trăiești”, a scris Shannen.

Cu toate acestea, celebra Brenda și-a revenit complet după trauma pe care a trăit-o în lupta cu cancerul și se bucură din plin de a doua ei șansă la viață. După ce a stat aproape două luni prin vacanțe în care s-a bucurat cât mai mult de prezenta familiei ei și a soțului ei iubitor și grijuliu, ce  i-au fost alături în lupta necruțătoare împotriva acestei boli, ea a decis să numai stea pe bară și s-a pus pe treabă. Shannen Doherty a început filmările la serialul „Heathers”, ce va fi lansat în ianuarie 2018, și este făcută după celebrul film  „Şcoala tinerilor asasini”, ce a făcut furori în anii `90.

Transformarea prin care a trecut de când s-a vindecat

Shannen Doherty, cu soțul ei, la seidntele de chimioterapieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Citește și: