Shannen Doherty, care şi-a petrecut ultimii ani luptând împotriva unui cancer mamar în stadiul 4, trece din nou prin clipe grele. Vineri, 21 aprilie, cunoscuta actriţă americană, în vârstă de 52 de ani, a depus actele prin care solicită divorţul de Kurt Iswarienko, anunță site-ul People. Astfel, cei doi pun capăt unei căsnicii ce a durat 11 ani şi jumătate,

„Divorţul era ultimul lucru pe care Shannen şi-l dorea. Din păcate, a simţit că nu i-a rămas altă opţiune”, a declarat agentul ei de presă, Leslie Sloane.

Potrivit documentelor depuse la tribunal, cuplul se despărţise încă din luna ianuarie, anunță Agerpres, care citează site-ul TMZ. Shannen Doherty a cerut pensie alimentară şi i-a solicitat instanţei să nu îi acorde pensie alimentară soţului ei.

CA: Stand Up To Cancer 2016 – ArrivalsSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Shannen Doherty şi Kurt Iswarienko nu au copii

Shannen Doherty şi Kurt Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011. Cei doi foşti parteneri de viaţă nu au copii. Actriţa a mai fost căsătorită de două ori: cu Ashley Hamilton, în perioada 1993-1994, şi cu Rick Salomon, în perioada 2002-2003.

Anunţul despre noul ei divorţ a fost făcut la mai puţin de o lună după ce actriţa le-a spus fanilor că „se simte minunat”, la un eveniment dedicat serialelor TV din anii 1990 şi organizată în Hartford, Connecticut. La momentul respectiv, Shannen Doherty s-a reunit cu colegii din serialul de mare audiență, printre care ori Spelling, 49 de ani (Donna Martin), Jennie Garth, 51 de ani (Kelly Taylor), Jason Priestley, 53 de ani (Brandon Walsh) și Ian Ziering, 59 de ani (Steve Sanders).

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer la sân în 2015

Shannen Doherty, alias Brenda Walsh, din serialul ”Beverly Hills 90210”, a aflat că suferă de cancer la sân în martie 2015. Timp de doi ani s-a luptat cu maladia, urmând nenumărate ședințe de radioterapie și chimioterapie. În 2017 a aflat, cu bucurie, că boala a intrat în remisie, însă la 4 februarie 2020 a anunțat că cel mai urât coșmar al ei a revenit și că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal.

Shannen Doherty a fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între 1993-1994, cu Rick Salomon, între 2002-2003 şi din 2011 este măritată cu Kurt Iswarienko, dar nu a au copii. Actrița are o avere estimată la 10 milioane de dolari.

Citește și: Shannen Doherty, reuniune cu actorii din „Beverly Hills 90210”. Cum arată Brenda după diagnosticul de cancer în fază terminală

Citește și: Reușită uriașă pentru Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în fază terminală

Citește și: Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are în 2022: „Acesta este ultimul, ultimul meu vis”

Citește și: Shannen Doherty a vorbit din nou despre lupta cu cancerul. „Nu vreau să trăiesc doar…”