Shannen Doherty, îndrăgita Brenda din ”Beverly Hills 90210”, a împlinit 50 de ani și deși se află în cancer în fază terminală, actrița își vede mai departe de viață, a început din nou filmările, iar acum a vorbit despre copil.

Shannen Doherty, starul din ”Charmed” și ”Beverly Hills 90210”, a povestit de mai multe ori că în lupta dură cu cancerul a sprijinit-o cel mai mama ei, așa cum era normal, dar mai ales, soțul ei Kurt Iswarienko, cu care este căsătorită din 2011. Deși și-a dorit foarte mult să devină și ea mamă Shannen a dezvăluit motivul dureros pentru care a renunțat la această idee.

Actrița a primit cu tremurătoarea veste că are cancer în 2015. După doi ani de tratamente, ea a reușit să învingă boala și cancerul a intrat în remisie. Actrița a considerat că a primit o nouă șansă la viață și și-a dorit foarte mult să devină mamă. Însă tratamentul împotriva cancerului, radioterapia, chimioterapia, dar și intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit, au reprezentat un șoc pentru corpul ei, și din păcate, a intrat la menopauză.

„E imposibil pentru mine să mai rămân gravidă, fiindcă nu pot scăpa de menopauză. Pentru asta e nevoie de estrogen și am ales să nu iau pastile cu hormoni. Nu pot risca să las boala să recidiveze”, a declarat actrița pentru revista Health, în 2019.

Vedeta și soțul ei s-au gândit atunci la alternative, cum ar fi mamă surogat sau adopție, dar viața i-a dat încă o lovitură dură la începutul anului 2020, când Shannen Doherty a descoperit că boala a revenit într-o formă și mai agresivă. Medicii i-au spus că se află în fază terminală și planurile ei iar s-au prăbușit.

În cadrul unui interviu emoționant pentru revista „Health”, actrița a mărturisit că și-a dorit întotdeuana un copil, dar din păcate lupta cu cancerul le-a schimbat planurile. Mai mult de atât, ea nu și-a dorit să aibă un copil care să rămână orfan peste 5-10 ani.

„Cât voi mai trăi? Cinci ani? Zece ani? Cu siguranță nu aș vrea să îngropată de copilul meu de 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit un copil. Dar, poate, voi fi o mamă într-un alt fel”, a mai spus Shannen.

Citește și:

Ce spune Marius Elisei după ce s-a scris că ar avea o nouă iubită și că ar fi lăsat-o gravidă

Cântăreața de muzică populară care este și asistentă pe secția de terapie intensivă a Spitalului Floreasca. Cum i-a fost descoperit talentul