Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul IV, după ce ani la rând a luptat cu această boală necruțătoare. Îndrăgita Brenda din „Beverly Hills 90210” se pare că s-a împăcat cu ideea că sfârșitul îi este aproape. Ea i-a oferit un interviu emoționant bunei ei prietene Sarah Michelle Gellar pentru site-ul Etonline, în care a vorbit despre carantină, cancer și prietenie.

Shannen le este recunoascătoare oamenilor care se roagă pentru ea și le transmite că este “puternică, încrezătoare și fericită”. Aceasta susține că deși știe că sfârșitul îi este aproape, ea muncește, merge la sală și trăiește din plin fiecare clipă.

”Vreau ca oamenii care aud de cancer în stadiul IV să nu se gândească la o persoană care nu se mai poate mișca, care trebuie să fie internată și care nu poate munci. Oamenii te anulează imediat, chiar dacă tu ești fericit și vrei să muncești. Așa că, împărtășesc asta, din dorința de a da o nouă perspectivă asupra acestui subiect”, a declarat Shannen.

Actrița a mai spus că are o echipă grozavă de medici și știe că foarte multă lume se roagă pentru sănătatea ei.

”Îmi place când oamenii îmi spun că se roagă pentru mine, dar vine un moment în care îmi vine să le spun că mă descurc. Sunt bine. Sunt mulți oameni în lume care au nevoie de rugăciuni, iar eu mă simt minunat. Am o echipă medicală minunată îm spate. (…) Am câțiva prieteni buni alături. Sunt bine. Sunt chiar foarte bine. Mă simt puternică, sănătoasă, încrezătoare și fericită”, a mărturisit actrița.

Pe Shannen Doherty și Sarah Michelle Gellar le leagă o prietenie de peste 30 de ani, iar Shannen i-a mărturisit că îi este recunoscătoare pentru prietenie și mai ales pentru copiii ei, pe care îi iubește la nebunie.

„Lucrul meu favorit legat de prietenia cu Sarah sunt cu siguranță copii tăi. Sunt acum ca și copiii mei. Îi iubesc nebunește. E chiar mult mai bine decât aș fi avut proprii copii”, a spus Shannen.

Îndrăgita actriță din Beverly Hills 90210 a mai precizat că speră din tot sufletul ca oamenii să nu uite de perioada asta, care i-a apropiat mai mult de familie și i-a făcut să vadă ce e cu adevărat important in viață.

„Sunt oameni care au murit (n.r. de Covid-19) și e oribil și te rogi pentru familile lor, dar, de asemenea, a fost o perioadă de resetare pentru mulți oameni. Și-au resetat prioritățile și au realizat ce contează în viață(…). Sper din tot sufletul săne amintim cu toții de această perioadă de timp, cum a fost și de faptul că ne-am apropiat mai mult de familiile noastre, poate ne-am făcut timp să ne așezăm și să luăm cine în familie deși înainte nu apucam”, a mai spus Shannen.

Actrița, în vârstă de 49 de ani, a fost diagnosticată prima oară cu cancer la sân în februarie 2015, iar după doi ani de tratament acesta i-a intrat în remisie. Acesta a recidivat în 2019 și a devenit metastazic. Doherty știe ce înseamnă cancer în stadiul IV și că este terminal și nu mai poate să facă nimic, dar vrea să-și concentreze toată atenția pe trăit și viață, preferând să nu vorbească despre moarte.

Citește și:

Cornel Ilie de la Vunk iubește din nou? Răspunsul artistului

Liviu Vârciu: ”Regretul meu e că nu am cumpărat Năvodariul”