Shannen Doherty a dezvăluit, marți,  că boala a recidivat, în cadrul unui interviu pentru  Good Morning AmericaActrița,  în vârstă de 48 de ani,  a mărturisit, miercuri, în a doua parte a interviului  că a descoperit că această boală cumplită a revenit anul trecut,  chiar la trei ani de zile după ce, în sfârșit, învinsese cancerul metastazic de la sâni și terminase cu toate intervențiile chirurgicale.

Doherty, celebră pentru rolul Brendei din Beverly Hills, 90210, a mărturisit că a vrut de data aceasta să-și țină boala secretă, pentru că abia se întorsese pe platoul de filmare pentru un reboot al serialului care a făcut-o cunoscută  și nu voia ca lumea să o privească diferit, ca și cum ar fi„ un muribund”.

„Oamenii se uită la tine ca la o fantomă, ca la un muribund,  fapt pentru care ei simt nevoia să-și ia adio de la tine sau să-ți zică ceva, iar munca nu mai există”, a spus, în lacrimi, Shannen.

În plus, actrița, diagnosticată cu cancer la sân în stadiul IV,  a preferat să păstreze tăcerea pentru că îi place foarte mult munca ei și nu voia să renunțe la filmări.

Shannen Doherty a aflat anul trecut că are cancer

„Îmi iubesc muncă și îmi dă un alt motiv pentru care să mă trezesc în fieacare dimineață, reprezintă pentru mine un alt motiv pentru a lupta să rămân în viață”, a adăugat ea.

Shannen a aflat că boala s-a întors după ce i-a spus oncologului ei că a început să simtă niște „dureri ciudate”.

„Am început să simt niște dureri foarte ciudate,  așa că mi-am sunat oncologul și el mi-a zis că e în mintea mea, că eu mereu am suspectat că acest lucru se va întâmpa, dar cu siguranță, într-un alt fel m-am convins că l-am învins. Am fost o adevărată războinică, o adevărată supraviețuitoare și o ucigătoare de cancer”, a spus Doherty.

 

În 2015 când actrița a primit pentru prima dată cruntul diagnostic a fost foarte vocală și și-a ținut la curent fanii cu evoluția bolii ei, dorindu-și să fie alături și de alte femei care treceau prin aceeași suferință. Însă, de data aceasta, ea a preferat să păstreze durerea doar pentru ea.

„Nu știu de ce…nu mai postez foarte mult în ultima vreme și de asemenea, nu vreau să fiu o dezamăgire”, a precizat starul american, referindu-se la faptul că nu vrea să descurajeze femeile care au învins cancerul.

„Vreau să fiu pozitivă și o bucată de lumină pentru alți oameni sau cel puțin cineva cu care unii oamenii pot avea o conversație cinstitiă, să putem  să vorbim despre cât de greu este. Viața noastră nu se termină în minutul în care primim acel diagnostic. Mai avem de ce să trăim și sper să trăiesc cât mai mult timp”, a adăugat printre suspine.

După vestea teribilă, Shannen a primit mai multe mesaje de susținere de la numeroase vedete, printre care buna ei prietenă Sarah Michelle Gellar, Selma Blair-care se confruntă, de asemenea cu o boală cumplită-, Alyssa Milano sau Rose McGowan, alături de care a jucat în serialul „Charmed”.

Shannen a anunțat în 2015 că suferă de cancer mamar, pe care l-a învins după un tratament chinuitor ce a durat doi ani. În 2017, cancerul a intrat în remisie și actrița a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru reconstruirea sâniilor, însă din păcate, boala s-a întors, iar actrița nu mai pare la fel de optimistă ca prima dată.

 

Citește și: