În luna februarie, postul de televiziune Fox anunța că va începe filmările pentru primele șase episoade ale noului serial  „Beverly Hills, 90210”, însă la acel moment Shannen Doherty nu era deloc atrasă de ideea de a apărea din nou în celebrul film.  Shannen, care a devenit celebră tocmai cu rolul Brendei din „Beverly Hills, 90210”, era singura dintre vechii actori care nu dăduse încă curs invitației de a apărea în noul film și nimeni nu se aștepta ca ea să mai accepte.

Ea va juca din nou alături de  Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green şi Gabrielle Carteris.

Shannen Doherty a acceptat să joace în „Beverly Hills, 90210”

Shannen a făcut chiar ea anunțul pe contul ei de Instagram. Ea a publicat o poză cu colegii ei din serial, alături de mesajul:  „Da, este oficial. Adevărata întrebare este dacă … vom mai face furori cu aceste costume. # bh90210”.

Timp de doi ani, actrița, în vârstă de 48 de ani,  a luptat împotriva cancerului și a reușit să-l învingă cu ajutorul soțului ei, care i-a arătat dragoste necondiționată. Cei doi se gândesc acum să-și reia planurile să-și facă o familie și actrița a vorbit pentru prima dată despre copil.

 

 

View this post on Instagram

 

Yes it’s official. The real question is…. will we still be rocking those outfits. #bh90210

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

Celebra actriță, în vârstă de 47 de ani, a acordat un interviu emoționant pentru revista „Health’, în care a vorbit deschis despre lupta ei împotriva cancerului. Shannen a dezvăluit detalii extrem de intime și a mărturisit că cel care i-a dat putere să lupte a fost soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, cu care este căsătorită de șapte ani.

Shannen Doherty a povestit că ședințele de chimioterapie au avut un efect devastator asupra ei, iar toată lumea credea că se va stinge și toate organele îi vor ceda. Ea nu mai putea să mănânce nimic, nu-și mai putea ridica nici capul și nu avea putere nici să sugă un cub de gheață, însă cuvintele soțului ei au făcut-o să lupte cu toată puterea ei pentru viață.

„Un moment crucial pentru mine a fost într-o perioadă în care eram aproape moartă de la chimioterapie. Se temeau că organele mele vor ceda pentru că nu puteam să țin nimic în mine. (n.r.-tot ce mânca vomita). La un moment dat, nu mai puteam nici să-mi ridic capul, nu puteam nici să sug un cub de gheață, eram terminată. Și Kurt plângea și mi-a spus <>. M-am uitat la el și m-am gândit că nu pot să-i fac una ca asta. Așa că am încercat să mă adun și cu ultimele puteri am început iar să lupt. Eu și Kurt am trecut prin unul dintre cele mai dureroase lucruri prin care poate trece un cuplu, dar pe noi ne-a făcut mai puternici’, a mărturisit celebra Brenda.