Îndrăgita actrițăa apărut în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie a anului trecut, unde a povestit cu lacrimi în ochi coșmarul prin care trece. Shannen Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015. După doi ani de tratamente, boala a intrat în remisie, iar anul trecut a recidivat în mod agresiv, iar actrița știe că nu mai are mult de trăit.

Deși este destul de activă pe rețelele de socializare, unde pare că este bine și încearcă să profite din plin de fiecare zi, aparițiile ei în public au devenit tot mai rare.

Recent, ea a fost surprinsă pe străzile din Malibu. Actrița a ieșit la cumpărături cu mama ei, Rosa Elizabeth, iar imaginile au iscat îngrijorare printre fanii actriței. Palidă, slăbită, cu cearcăne și foarte tristă, se vede clar pe fața ei că nu se simte deloc bine.

Chiar dacă boala avansează, Shannen învață zilnic lucruri noi, face sport, se întâlnește cât mai des cu prietenii ei și încearcă să se comporte ca un om sănătos, făcând activități normale, precum mersul la cumpărături. Cu toate acestea, ea e conștientă că sfârșitul îi este aproape și a anunțat că vrea să înregistreze mesaje de „Adio” pentru cei dragi.

brendaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Actriţa americană Shannen Doherty a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în fază terminală, în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie a anului trecut. Shannen Doherty a mai fost diagnosticată cu cancer în anul 2015, care a intrat în remisie după doi ani de tratamente puternice. Însă, anul trecut, boala a recidivat în mod agresiv.


Shannen le este recunoscătoare oamenilor care se roagă pentru ea și le transmite că este “puternică, încrezătoare și fericită”. Aceasta susține că deși știe că sfârșitul îi este aproape, ea muncește, merge la sală și trăiește din plin fiecare clipă și a povestit însă o deranjează foarte tare cum sunt tratați oamenii în stare terminală și că nu sunt lăsați să muncească.

”Vreau ca oamenii care aud de cancer în stadiul IV să nu se gândească la o persoană care nu se mai poate mișca, care trebuie să fie internată și care nu poate munci. Oamenii te anulează imediat, chiar dacă tu ești fericit și vrei să muncești. Așa că, împărtășesc asta, din dorința de a da o nouă perspectivă asupra acestui subiect”, a declarat Shannen.

Actrița a mai spus că are o echipă grozavă de medici și știe că foarte multă lume se roagă pentru sănătatea ei.

”Îmi place când oamenii îmi spun că se roagă pentru mine, dar vine un moment în care îmi vine să le spun că mă descurc. Sunt bine. Sunt mulți oameni în lume care au nevoie de rugăciuni, iar eu mă simt minunat. Am o echipă medicală minunată îm spate”, a mărturisit actrița.

Foto: Profimedia

Citește și:

Mesajul emoționant al lui Vlad Gherman, la trei săptămâni de la despărțirea de Cristina

Simona Trașcă și-a mai făcut o intervenție estetică: S-a dus peste medic, fără programare, și apoi a fugit din spital. ”Mă enervau fetele de la clinică”. Incredibil ce a putut să facă!